Флавио Бриаторе, бившият шеф на Рено във Формула 1 и

...
Флавио Бриаторе, бившият шеф на Рено във Формула 1 и
Коментари Харесай

Флавио Бриаторе с нова любов, 46 години по-млада от него

Флавио Бриаторе, някогашният началник на Рено във Формула 1 и някогашен съсобственик на Куинс Парк Рейнджърс, още веднъж е буйно влюбен. Този път известният италиански предприемач съблазни Мария Лудовика Кампана, която е съвсем три пъти по-млада от него (той е на 70 години, а тя на 24 години). Тя е някогашна кандидатка за купата Мис Италия 2014 година и се е посветила на модата.

Chi è Maria Ludovica la fidanzata di Flavio Briatore età lavoro e vita privata -
— Tutto Uomini (@tuttouomini)

Историята на новата двойка беше разказана от италианския седмичник „ Чи “, чиито фотограф хвана влюбените гълъбчета на яхта в Средиземно море. Бриаторе и Кампана се срещат посредством общ другар, а локалните медии разкриват, че Мария е извънредно амбициозна дама, която учи мода в Милано и към този момент работи по лична линия бански костюми, наречена Amourè.

Eh ma gli uomini non sanno corteggiare. (Grazie al cazzo)

Vanity Fair Italia: Flavio Briatore fa le vacanze in Sardegna con Maria Ludovica Campana: è nato un amore?.
— Albertino (@Agato_Agato)

Интересното е, че до неотдавна Бриаторе беше привързан с 20-годишната студентка по право в Милано Бенедета Боси, само че наподобява връзката им не продължи дълго. Остава да забележим какъв брой дълго ще продължи тази с Кампана. Миналото му ни подсказва, че не е апатичен към красиви дами, само че рядко остава дълго време с тях.

Бриаторе беше женен за Елизабета Грегорачи и бракът продължи цели девет години. Преди това беше благоприятен за Наоми Кембъл и беше в връзки с доста други хубавици: Марзен Чишлик, Надин Смит, Ема Хеминг Уилис, Кат Мак, Хайди Клум, Адриана Волпе, Морана Атиас, Габриела Щерн.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР