Фланговият нападател на Ювентус Федерико Киеза, който отбеляза победното попадение

...
Фланговият нападател на Ювентус Федерико Киеза, който отбеляза победното попадение
Коментари Харесай

Киеза: Миналата година беше ужасна, този гол е ново начало

Фланговият нападател на Ювентус Федерико Киеза, който означи победното попадение за триумфа с 2:1 над Монца в шампионата за Купата на Италия, призна, че предходната 2022 година е била ужасна за него, само че усеща гола като ново начало. Попадението бе първо за италианския национал от януари 2022-а насам, когато контузи коляното си.

„ Годината беше ужасна за мен. Сега съм съсредоточен върху тренировките и това да се върна назад във форма “, разяснява Киеза пред Sport Mediaset.

„ Нека да кажем, че би трябвало в действителност да вляза във форма, да привикна с това да играя на всеки три дни. Опитвам се да давам всичко от себе си, с цел да оказвам помощ на съотборниците си, поради обстоятелството, че не можех да го върша в продължение на година “, добави Федерико Киеза.

„ Мисля, че против Наполи не играхме добре. Днес би трябвало да поздравя Монца за представянето им. Ние се защитавахме добре, бяхме нападателни в нахлуване, само че несъмнено би трябвало да играем по-добре. Както споделих аз персонално би трябвало да подвигна летвата. Мачът с Аталанта ще бъде фундаментален за нас, с цел да се върнем назад в темп “, сподели още футболистът на Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР