Фланговият играч Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в

...
Фланговият играч Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в
Коментари Харесай

Искан от ЦСКА-София остава в Мидълзбро

Фланговият състезател Марвин Джонсън, който беше свързван с трансфер в ЦСКА-София, наподобява ще продължи да играе за сегашния си клуб Мидълзбро. Тимът се избави от изпадане от Чемпиъншип под управлението на паметния познавач Нийл Уорнък. А Джонсън бе съществена фигура в състава в заключителните срещи от сезона. Самият треьнор разгласи в сряда, че се надява да продължи да разчита на Джонсън.

" Марвин Джонсън даде всичко от себе си в борбата за избавление. Той беше на високо равнище във всеки мач под мое управление. Водим диалози с него от самото начало и съм сигурен, че той ще получи предложение за нов контракт ", съобщи Уорнък.

Настоящият договор на играча изтече с края на мачовете от сезона, а преди време се появи информация, че ЦСКА-София ще го притегли като свободен сътрудник. Предвид коментара на Уорнък обаче наподобява по-вероятно англичанинът да остане в Мидълзбро. Той е употребен като крило и бек.

Боро пък се избави извънредно трагично. След идването на Уорнък отборът завоюва 4 победи като посетител, само че загуби всичките си 3 семейства и падна още един път на открито, само че това му отреди 17-ото място в крайното класиране.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР