Фланговият бранител на Ливърпул - Анди Робъртсън е на мнение,

...
Фланговият бранител на Ливърпул - Анди Робъртсън е на мнение,
Коментари Харесай

Анди Робъртсън: Не трябва да разчитаме толкова много на късните попадения

Фланговият защитник на Ливърпул - Анди Робъртсън е на мнение, че " алените " не може да не престават да разчитат на късните попадения, които до този миг на няколко пъти ги спасяваха в завързани мачове от Премиър лийг.

" Имаме 37 от 39 вероятни точки и няма смисъл от негативизъм. Мачът против Палас бе комфортен миг за чиста мрежа и ви убеждавам, че всички ние, в това число вратарите, искахме да стигнем до такава. Това не се случи, не се случваше и в предните мачове, което ни принуждава да нападаме повече. Дано успеем да запазим мрежата суха в идващия ни дуел. Може пък да го създадем и също така да продължим да вкарваме доста голове. Миналата година имахме по-добра отбрана, само че пък нямахме толкоз доста точки. Няма по какъв начин да подценяваме този факт ".

" Късните голове са доста прочувствени и са същинска приятност, само че всеки един от нас избира да водим рано с 2:0 или 3:0 и просто да си доиграваме срещата. Не можем да продължаваме да разчитаме на тези попадения, само че е добре, че не изпадаме в суматоха, тъй като се случва прекомерно постоянно. Опитът ни оказа помощ да поемем надзор над мача и да вкараме още веднъж ".
 Клоп: Върджил Ван Дайк би трябвало да завоюва
Клоп: Върджил Ван Дайк би трябвало да завоюва " Златната топка "

" Не знам тъкмо по какъв начин се преценя, само че по този начин го виждам аз "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР