Фланелката с номер 9 на Милан не носи късмет на

...
Фланелката с номер 9 на Милан не носи късмет на
Коментари Харесай

Гонсало Игуаин: Деветката в "Милан" тежи, но това не е проблем

Фланелката с номер 9 на " Милан " не носи шанс на своите притежатели в последните години, само че това не плаши новото попълнение на " росонерите " Гонсало Игуаин.

" Вече съм носил няколко екипа, обличани преди мен от велики играчи, по тази причина номер 9 на " Милан " не е проблем. Горд съм, че ще нося тази фланелка. Това е ужасно предизвикателство в моята кариера. Трябва да потвърдя, че " Милан " вярно е вложил в мен ", сподели Игуаин по време на формалното си показване като състезател на " росонерите ".

Преди Игуаин " деветката " на " Милан " носеха Андре Силва, който вкара едвам два гола през предишния сезон, а преди три сезона цялостен неуспех претърпя и Луис Адриано, осъществил четири попадения в 26 мача. Фернандо Торес се разписа единствено един път в 10 мача, а Матия Дестро - три пъти в 15 срещи през сезон 2014/15.

Игуаин мина в " Милан " след два сезона в " Ювентус ", където вкара 55 гола в 105 мача във всички шампионати и завоюва две трофеи на Италия.

" Милан " има велика история и се надявам да оказа помощ на тима да се върне на върха. Имах различия с Алегри в " Юве ", само че не по тази причина пристигнах в " Милан ". Просто взеха решение, че повече няма да разчитат на мен ", сподели още Игуаин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР