Фланелката, с която Серхио Агуеро вкара шампионското попадение срещу Куинс

...
Фланелката, с която Серхио Агуеро вкара шампионското попадение срещу Куинс
Коментари Харесай

Емблематична шампионска фланелка на Кун Агуеро - за £1 милион

Фланелката, с която Серхио Агуеро вкара шампионското попадение против Куинс Парк Рейнджърс през 2012, бе пусната на благотворителен търг, като се чака да бъде продадена за 1 милион паунда.

Подобно нещо се случи и с фланелка на Диего Марадона от международното състезание през 1986, когато вкара популярния си гол с ръка. Тя беше продадена за невъобразимата сума от 7.14 милиона паунда.

С победното си попадение против КПР преди 10 години, Агуеро завоюва първа купа в историята на тима в ерата на Висшата лига Манчестър Сити. Фланелката му от оня популярен мач беше оценена в началото на 30 000 паунда. На търга на 24 май има късмет да увеличи цената си неколкократно и да доближи 1 милион.

Шесткратният първенец на Англия напусна Манчестър Сити през предишното лято като свободен сътрудник. Тогава той мина в Барселона, само че няколко месеца по-късно се оказа със сърдечно заболяване, което го принуди да приключи кариерата си. Сега, с наближаването на 30-годишнината на Висшата лига, хората си припомниха един от най – забележителните му голове в кариерата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР