Фламингото е сравнително голяма птица с дълги, тънки крака, позната

...
Фламингото е сравнително голяма птица с дълги, тънки крака, позната
Коментари Харесай

Фламинго в съня - значение и символика

Фламингото е относително огромна птица с дълги, тънки крайници, позната с това, че стои на единия си крайник, а другият е прегънат. Перата му имат бяло-червеникав цвят. Птиците фламинго летят и живеят на ята, сходно на нашите общности.

Фламингото може да се появи в сънищата ви, отразявайки взаимната ви работа нескрито с други хора за осъществяване на обща цел. То се явява, с цел да ви осведоми, че напъните ви ще дадат позитивен резултат в бъдеще. Вашето съдействие с сътрудници и сътрудници ще бъде увенчано с триумф, пред вас ще се открият нови благоприятни условия и вероятности.

Появата на екзотичната птица фламинго в съня също може да подсказва, че в живота ви е настъпил миг, в който би трябвало да се освободите от всичко, от което повече не се нуждаете. Замислете се добре какво към този момент не ви носи наслада и задоволство, какво или кой лишава от вашата сила, депресира ви или ви прави нещастни. Отърсете се от негативите, с цел да си изградите щастливо и позитивно бъдеще.

Ако сте сънували, че сте заобиколени от доста птици фламинго, това може да символизира, че се срамувате от външния си тип. Притеснявате се от това по какъв начин изглеждате и имате ниско самочувствие. Посланието на този сън е, че сте красиви такива, каквито сте. Най-важното е каква психика носите. Няма значение какъв брой добре изглеждате извън, в случай че от вътрешната страна сте „ празни ”. Научете се да обичате себе си поради това, което сте в действителност, и спрете да се терзаете за външния си тип.

Ако на сън видите летящо фламинго, ви предстоят изненади. Може би ви чакат приятни екзотични пътешествия и вълнуващи завършения.

 Фламинго в съня - значение и символика

Красивата птица може да се появи в съня ви, за ви подсети да следвате сърцето си във всичко, което вършиме. Така влагате пристрастеност и ентусиазъм, които ще ви обезпечат по-добър триумф.

Сънищата с фламинго демонстрират, че сте обществено творение и не се чувствате добре, когато сте сами. Обичате да сте измежду хора, да поддържате връзка с тях и да сте център на вниманието.

Фламингото се появява в сънищата също, с цел да ви подсети да не задържате страстите си в себе си. Изразявайте ги и се освободете от тях, по този начин ще постигнете мир, както със самите себе си, по този начин и с хората към вас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР