Фламенко поп кралицата Rosalía представя “TKN” – нов ударен сингъл,

...
Фламенко поп кралицата Rosalía представя “TKN” – нов ударен сингъл,
Коментари Харесай

Rosalia и Travis Scott с втори взривяващ проект - slava.bg

Фламенко поп кралицата Rosalía показва “TKN” – нов ударен сингъл, с присъединяване на звездния рапър и нейн непосредствен другар - Travis Scott. Испано-английското парче е основано от двамата преди година, по време на студийна сесия, и миксира мелодии от Средния Изток, с градски бийтове и разпознаваемите вокали на Scott, който рапира и на испански.

“Travis е актьор, на който се удивлявам извънредно доста още от началото на кариерата му и не мога да си показва по-подходящ реализатор, с който да се сътруднича в това парче.

Чувствам, че в този момент е верния миг да пусна тази ария, след толкоз месеци, прекарани у дома, надалеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се “TKN” да ви съобщи сила, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, в случай че преминавате през сложен интервал. С цялата ми обич <3! “, споделя Rosalía. Това е вторият й общ план със Scott, след триумфа на ремикса на неговия суперхит - “HIGHEST IN THE ROOM”, от албума JACKBOYS - дебютен план, продуциран от личния му лейбъл CACTUS JACK. През януари тази година, Rosalía възпламени сцената на 62-рите награди “Грами “ с осъществявания на две от най-хитовите си части досега - “Malamente “ и “Juro Que”, а по-късно завоюва златна статуетка за “Най-добър латино рок, градски или различен албум на годината “ за El Mal Querer. “Изживяването по време на премиите беше в действителност уау… Означаваше толкоз доста за мен. Цял живот виждам обичаните си актьори на тази сцена и внезапно аз се озовах на нея, изпълнявайки фламенко и танцувайки seguidilla [испански танц]. Толкова съм признателна.

Плачех в колата на път към всяка подготовка. Не можех да допускам, че в действителност се случва “, споделя Rosalía пред сп. ELLE. Относно концепцията на албума El Mal Querer, по който работи 2 години с Pablo Díaz-Reixa, прочут като El Guincho, добавя “Албумът преглежда в подробност токсичните връзки и концепцията, че даже когато знаеш, че връзките ще приключат по неприятен метод, продължаваш да търпиш. Чрез него желаех да проучвам възприятията на владеене и ревнивост, [тъмната] обич “. Броени дни преди премиите “Грами “, Rosalía още веднъж изненада почитателите с фламенко поп парчето “Juro Que” („ кълна се, че “), в което се потапя в музикалните си корени и пее за любовта на живота си, който е изтръгнат от прегръдките й и изпратен в пандиза. Във видеото към песента взе участие известният испански артист Omar Ayuso, прочут най-много с ролята си в хитовия сериал на Netflix – Elite. В края на март изпълнителката издаде и прочувствената испанска балада “Dolerme”, в превод “нарани ме “, и се обърна към почитателите си в обществените мрежи, с цел да приказва за световната обстановка и да изкаже респект към всички, които се борят с пандемията на първа линия.
Освен интернационална музикална звезда, 27-годишната Rosalía е и същинска фешън икона, чийто жанр е въодушевен от испанската изпълнителка и актриса Lola Flores, фламенко танцьорката Carmen Amaya и испанския актьор и музикант Camarón. През юни Rosalía ще излезе на корица на лятното издание на сп. ELLE Magazine – ELLE Women in Music, като за първи път в историята, списанието избира на корица да застане единствено една изпълнителка. Точно преди месец Travis Scott възпламени интернет и гейминг пространството със зрелищно виртуално лайв събитие пред 12,3 милиона фена на играта Fortnite, а точно с 10 минутното си концертно осъществяване - ASTRONOMICAL. По време на музикалния сет във виртуалното измерение, Travis показа и новия си суперхит “THE SCOTTS “ - колаборация с Kid Cudi. В първата седмица след релийза, парчето събра над 81 милиона стрийма и застана под #1 в класацията Billboard Hot 100, а в България сега е #2 в Spotify Top 200, #2 в Spotify Viral 50, както и #8 в Shazam!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР