Флагман Концесионер на малкия плаж с дължина около 300 метра южно

...
Флагман
Концесионер на малкия плаж с дължина около 300 метра южно
Коментари Харесай

Гавра с туристи, гонят ги от плажа на Дюни

 Флагман Концесионер на дребния плаж с дължина към 300 метра южно от първокласната брегова линия пред двата 5-звездни хотела на курорта Дюни се оказа самият притежател на комплекса – " Дюни " АД, твърди Флагман.

Мъж изпратил фотоси на две табели два часа след репортаж на медията, в който  показат как  без никаква причина от този плаж биват прогонвани всички летовници, искащи да употребяват зоната с чадърите.Те са отпращани да лежат в свободната от чадъри повърхност сред този плаж и започващия истински плаж пред к.к. Дюни.

На табелите ясно е записано, че зоната е охраняема, името на концесионера и условията на водно-спасителната работа.

" Гаврата с всички посетители на тази плажова линия продължава до късния следобяд – всеки, който приближаваше чадърите, освен алените, само че и зелените с шезлонзи, бива отпращан да лежи непосредствено под слънцето по необясними аргументи ", пише четец в писмо до редакцията.

Днес са били разочаровани стотици хора, сред които имаше заболели, дребни деца и чужденци. Всички не разбираха за какво не могат да употребяват чадърите и шезлонзите, макар че имат подготвеност да си платят каквато и да било цена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР