Флагманите включват мощен процесор, повече памет за съхранение, отлични камери,

...
Флагманите включват мощен процесор, повече памет за съхранение, отлични камери,
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на Xiaomi Mi Mix 3 и Xiaomi Mi 8 Pro

Флагманите включват мощен процесор, повече памет за предпазване, отлични камери, новаторски дизайн и функционалности с изкуствен интелект
  А1 започва продажбите на два нови модела смарт телефони – Xiaomi Mi Mix 3 и Xiaomi Mi 8 Pro. Клиентите могат да закупят флагманите извънредно на a1.bg против 839,99 лева в брой или 39,99 лева на месец за Xiaomi Mi Mix 3 и 869,99 лева в брой или 41,99 лева на месец за Xiaomi Mi 8 Pro. Цените са годни с мобилен проект A1 ONE Unlimited 5XL.
Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3 има по-различен дизайн по отношение на множеството от най-новите смарт телефони на пазара, който с изключение на, че комбинира алуминиева рамка, извито предно стъкло и керамичен тил, се отличава със своя плъзгащ механизъм за отваряне на двойната селфи камера. Включването на нововъведението разрешава на компанията да оборудва устройството с 6,39-инчов FHD Super AMOLDE екран, който заема 93.4% от предната част на смарт телефона. Дисплеят има и отбрана с Gorilla Glass 5 от Corning. На задния панел се намира и датчикът за пръстови отпечатъци.

Мощната продуктивност на флагмана е с помощта на комбинацията на осемядрения процесор от Qualcomm – Snapdragon 845, второ потомство с 10-нанометрова архитектура, с графичния процесор на компанията – Adreno 630. Базовата версия на смарт телефона разполага със 128 GB памет за предпазване и по тази причина няма опция за слагане на спомагателна карта за памет. Оперативната памет на Mi Mix 3 e 6 GB.

Флагманът разполага с общо две двойни камери. Плъзгайки нагоре задната част на смарт телефона, се разкриват селфи камерите, от които главната е с 24MP датчик, а камерата за повече дълбочина на фрагмента е 2MP. На гърба на Xiaomi Mi Mix 3 се намират две 12-мегапикселови камери – главната е с отвор на блендата от f/1.8, като дава опция за снимане на видео със slow motion резултат до 960 fps. Втората камера на гърба има технология за оптично нарастване, което в композиция с OIS технологията разрешава снимане на по-качествени изображения. Xiaomi Mi Mix 3 се зарежда от вградена батерия с потенциал от 3200 mAh.


Xiaomi Mi 8 Pro
Дизайнът на флагмана е със заоблени ъгли, което се реализира с извитите предно и задно стъкло. По-различното в дизайна е, че китайския колос е присъединил иновация на задния панел, който на процедура е транспарантен при така наречен Titanium версия. Дисплеят е с размери от 6.21 инча, създаден със Super AMOLED технология. Флагманът разполага и с Always On функционалност на екрана, който е предпазен от Corning с Gorilla Glass 5 покритие. Под екрана се намира датчикът за пръстови отпечатъци. Освен с него, Mi 8 Pro разполага с лицево отключване с инфраред технология, позволяваща отключване на телефона и на мрачно, като тази функционалност ще бъде задействана за България напълно скоро.

Смартфонът е оборудван с осемядрения процесор Snapdragon 845™ от Qualcomm и Adreno 630 графичен процесор. Базовата версия разполага със 128 GB вградена памет, без опция за слагане на спомагателна карта за памет. Оперативната памет е от 8 GB. На предния панел се вижда разрез, където е ситуирана селфи камера от 20MP, с отвор на блендата от f/2.0. На гърба на флагмана са ситуирани две камери, всяка от които е с 12MP. Основната камера е с отвор на блендата от f/1.8 и има оптична стабилизация (OIS). Втората камерата на гърба разрешава двойно оптично доближаване, като отворът на блендата е f/2.4. Камерата на задния панел разрешава снимане на видео със slow motion резултат до 240 fps. Xiaomi Mi 8 Pro се зарежда от вградена батерия с потенциал от 3000 mAh.

И двата смарт телефона имат опция за бързо зареждане (Quick Charge 4.0+), с помощта на оборудването им с Type-C 1.0 портове. Mi Mix 3 работи с последната софтуерна версия Android 9.0 Pie и интерфейс от Xiaomi – MIUI 10, предлагащи разнородни и интуитивни функционалности. Xiaomi Mi 8 Pro работи с Android 8.1 Oreо, като се чака ъпдейт до последната версия на Android през първото тримесечие на 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР