flagman.bgснимка: ФлагманКметът Димитър Николов сподели, че ще го запомни като

...
flagman.bgснимка: ФлагманКметът Димитър Николов сподели, че ще го запомни като
Коментари Харесай

Тъжна вест! Дядо Никола от Бургас си отиде на 102 години

flagman.bg

фотография: Флагман



Кметът Димитър Николов показа, че ще го запомни като ярък и ухилен човек и изрича съболезнования на всички, които го обичаха

На 102 години си отиде от този свят дядо Никола. Тъжната новина за гибелта на столетника от Бургас показа във Facebook кметът Димитър Николов.

„ Откакто съм кмет, не е имало Никулден, в който дядо Никола да не е бил пред постройката на Общината, с цел да е част от златната фотография с бургаските именици. Последният път се радва като дете на двумесечния Ники, с който имаха разлика във възрастта от 102 години “, споделя градоначалникът.

„ Днес разбрах, че този ярък и ухилен човек е напуснал този свят. Ще го запомня с думите му, че тайната на дълголетието е да си положителен, да не таиш завист у себе си и да помагаш на другите “, показа кметът на Бургас в обществената мрежа.

„ Вечна му памет на Никола Мечев и съболезнования на всички, които го обичаха! “, прибавя той.



" Днес нашият колектив- " ПК- Пристанище Бургас " се раздели с доайенът на колектива, любимецът на всички ни- столетникът Никола Мечев! Обичахме го доста и ще ни липсва! Вечна дано бъде паметта му! ", показа учителката Стоя Янчева.

Погребението на дядо Никола ще е на следващия ден /неделя/ от 13 часа.в Бургаските гробища.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X× <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР