flagman.bgОпитна акушерка заяви, че в 40-годишната ѝ практика това е

...
flagman.bgОпитна акушерка заяви, че в 40-годишната ѝ практика това е
Коментари Харесай

23-годишна майка на 2 деца роди близнаци, без да знае, че е бременна

flagman.bg

Опитна акушерка съобщи, че в 40-годишната ѝ процедура това е вторият случай, когато близнаците се излизат на бял свят без секцио

Дупничанка роди близнаци, без да знае, че носи в утробата си две бебета.

23-годишата Цветанка С., която е майка на още две деца – момче и момиче, не е ходила на лекарска консултация по време на бременността, написа " Струма ". Преди няколко дни тя получила родилни болки и била призната в родилното поделение на общинската болница в Дупница.

Ето какво съобщи доктор Кръстев, завеждащ родилно поделение: “Пациентката дойде с родилни болки. Нямаше време за губене. При прегледа на ехографа открих, че пациентката ще става майка на близнаци. Веднага я вкарахме в родилна зала. За 40 минути се родиха две здрави бебета. Първо на бял свят се появи момиченцето, след 40 мин. и момченцето. Бебетата се родиха по натурален път. Не се наложи да се прави секцио. От години не са се раждали близнаци по натурален път, постоянно се постанова да се работи оперативно. Новородените са добре и ги изписахме преди два дни ”.

Момченцето се е родило 3,00 кг, а момиченцето 2,300 кг. Акушерката с 40-годишен стаж Роза Бачева е била част от екипа при раждането на двойката близнаци. Ето какво съобщи тя: „ В моята 40-годишна процедура за повторно израждам близнаци по натурален път. Винаги се постанова да се извърши секцио. Преди близо 26 година изродихме двете дъщери близначки на Архиерейския наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски. Те към този момент са огромни, имат си и деца ”.

От началото на годината в общинската болница са се родили 150 бебета.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР