flagman.bgЧудата сцена, като от филм, Борисов разказа пред огнеборци в

...
flagman.bgЧудата сцена, като от филм, Борисов разказа пред огнеборци в
Коментари Харесай

Как Бойко Борисов се стовари от третия етаж на канапето на патриарха, вижте невероятната пожарникарска история на премиера

flagman.bg

Чудата сцена, като от филм, Борисов описа пред огнеборци в Поморие
 

Невероятна история от пожарникарския си интервал през 80-те години, описа Бойко Борисов пред поморийски огнеборци.

Министър-председателят посети обновената постройка на РЗСПАБ-Поморие и стартира доста персонален диалог с пожарникарите.  Похвали ги за геройството и ги насърчи да не се плашат от огъня и посъветва постоянно първи да влизат в сърцето на бедствието, след което се върна към своята работа в пожарната.

„ Пет години като взводен не съм оставил никой първи да влезе в огъня, аз съм го правил ”, посочи Борисов, след което бе докачен от шефа на Национална работа " Пожарна и спешна сигурност " гл.комисар Николай Николов, който познава Борисов от близо 30 години и очевидно от пожарникарския интервал към момента се обръща към него с: „ Шефе ”.

„ Шефе, я разкажи по какъв начин падна едно канапе ”, подбутна го Николов, а на Борисов толкоз му и трябваше.

„ Гори постройката на Светия синод, имах няколко доста положителни пожарникари. На първо място – Васил Стоев, Бог да го елементарни. Вървим с него на огромен пожар в Светия синод по една греда. Аз пред него, той зад мен и ме хванал за колана. И вика: Взводен, ще паднем, ще се пребием, високо е! Казах му: Васо, тук сме в Божията къща. Господ ни пази, няма ужасно! И както си приказвах, че няма ужасно гредата като поддаде, а там се оказа, че бетон няма. Стените са от ламперия и рабицова мрежа. От горе падаме, през един етаж, втори етаж и право в кабинета на патриарха. Аз падам на кожения диван, по тил, а Васо – пада до мен и си чупи 4 ребра. Обръща се към мен и споделя: Взводен, и тук ли има ред! ”,  разказа чудата история Борисов.

*Кадрите са от живото предаване на визитата на премиера.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР