flagman.bgЧасове след пристигането си чужденците станаха жертва на автоджамбази Младо

...
flagman.bgЧасове след пристигането си чужденците станаха жертва на автоджамбази Младо
Коментари Харесай

Семейство дава щедра награда: 2500 евро, ако помогнете да намерят откраднатото си БМВ!

flagman.bg

Часове след идването си чужденците станаха жертва на автоджамбази

Младо семейство от Германия дава великодушна премия, откакто пристигна на отмора в България и остана с вързани ръце, написа Флагман. Чужденците, които са тук дружно с бебето и кучето си, станаха жертва на автоджамбази за броени часове. БМВ-то им, което коства към 14 - 15 хиляди лева, изчезна малко, откакто дойдоха на наша почва. 



Ето какъв апел изпратиха те до редакцията на  Флагман.бг , с който оповестиха, че дават 2500 евро премия на индивида, който помогне да открият автомобила си.

" На 14.08.2018 година в 5:37 ч от к.к. Слънчев бряг беше откраднат автомобил БМВ с немска регистрация. Собствениците му са немски жители с съветски генезис и оферират премия от 2500 евро за откриването му. Те са млада двойка с бебе и куче и търсят колата къде ли не. Имат жилища в комплекса и дойдоха в 23 часа на 14 август, малко по-късно колата изчезна.

Щяха да стоят до 15 септември, само че в този момент не знаят какво да вършат, тъй като кучето им не може да лети с всички авиолинии, а те нямат и чанта за него. Семейството е за повторно в България. Първия път, през юни тази година, пристигнаха да купят жилището, само че бяха единствено с бебето и наеха рент а кар,

Тогава останаха 1 седмица, в този момент пристигнаха към този момент да се насладят на лятото за повече време, само че още на първата си заран в новото жилище край морето бяха неприятно сюрпризирани. Мъжът се разтрепери и щеше да получи припадък на суматоха, дадохме му едно успокоително и валериан. Колата е на 10 години и няма застраховка за кражба, а единствено за пожар ", пише ни непосредствен до фамилията, който им оказва помощ в издирването на колата.

Ако разполагате с информация за откраднатото БМВ, подайте сигнал в най-близкото районно ръководство на полицията и се свържете с нас на [email protected] или на публицистичните ни телефони - +359 56 84 02 81
                           +359 895 138 977
                            +359 884 833 331
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР