Флаг с цветовете на дъгата, символизиращ сексуалното различие, вбеси Беларус.

...
Флаг с цветовете на дъгата, символизиращ сексуалното различие, вбеси Беларус.
Коментари Харесай

Беларус: Хомосексуалните връзки са фалшиви

Флаг с цветовете на дъгата, символизиращ половото разграничение, вбеси Беларус. Флагът беше развят от постройката на английското посолство в Минск в Световния ден против хомофобията, съобщи радио „ Свободна Европа “.

Британските дипломати развяха флага сред този на Англия и на Европейския съюз. Не закъсня и отговорът от локалните управляващи, които осъдиха дейностите на английската дипломация.

„ Еднополовите връзки са подправени. Британското държавно управление желае да сътвори проблеми там, където те не съществуват “, оповестиха от беларуското вътрешно министерство. От ведомството показаха, че този ден (срещу хомофобията) не е „ важен “ за страната.

„ Нашият народ изповядва обичайни фамилни полезности. Изявление от сходен жанр на английското посолство е предизвикателство за тези полезности “, се споделя в позицията на вътрешното министерство. Неправителствените организации показват, че хората с друга полова ориентировка в някогашната руска република са изправени пред възходяща хомофобия и репресии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР