ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за предстоящите

...
ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за предстоящите
Коментари Харесай

ОТ ФК ЦСКА 1948 пуснаха дарителски билет в помощ на бюджета на клуба

ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за идните домашен дуели на първия и втория състав на " алените ".

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ КЛУБА:

" Мачът на водения от старши треньора Николай Киров отбор е против Берое в понеделник (18.10) от 20:00 ч. на Националния стадион " Васил Левски ", като срещата е от 11-ия кръг на efbet Лига.

Дублиращият състав на клуба с ментор Андрей Андреев пък приема Септември (Симитли) във вторник (19.10) от 18:00 ч. на ст. " Бистрица " в столицата в дуел от 13-ия кръг на Втора лига.

Както е известно, поради противоепидемичните ограничения в страната, на трибуните няма да бъде допускана аудитория. С покупката на дарителски билет за срещата обаче вие освен за следващ път подпомагате ЦСКА във времена на пандемия, а и показвате гордо, че без значение от събитията сте с тима, тъй като носите армейско сърце в гърдите си!
 Футболист на ФК ЦСКА 1948 се завърна след половин година неявяване от терените
Футболист на ФК ЦСКА 1948 се завърна след половин година неявяване от терените

Стефан Статев ще бъде на линия за срещите на столичани

Клубът пък готви изненада за един от закупилите дарителски билет за някой от двата мача. След лотария след срещите ще бъде избран победител, който ще завоюва тениска на " алените " от онлайн магазина на клуба.

Ще се свържем с спечелилия в сряда (21.10), с цел да получи премията си. Тениската може да бъде взета на място от клубния адрес: гр. София, бул. " Джеймс Баучер " 12 или по пощальон за сметка на получателя.

ФК ЦСКА 1948 е с отличен баланс в досегашните си публични конфликти против Берое след две победи и две равенства. Дублиращият отбор на " армейците " пък безспорно ще е пределно стимулиран да запише първа победа с новия си ментор Андрей Андреев. Шоуто и в двата мача е обезпечено! ", написаха от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР