ФК ЦСКА 1948 получи сериозно рамо от Острова. Петима привърженици

...
ФК ЦСКА 1948 получи сериозно рамо от Острова. Петима привърженици
Коментари Харесай

Фенове от Острова подкрепяли ФК ЦСКА 1948 по време на мача с Локомотив

ФК ЦСКА 1948 получи съществено рамо от Острова. Петима последователи на Стокпорт подсрепяха столичани при погрома с 4:0 над Локомотив (Пловдив), написа " Мач Телеграф ".

Британците бяха настанени в централата ложа и получиха атрибути на тима за спомен. " Пожелаваме ви да постигнете огромни триумфи. Надяваме се, че и обстановката при нас ще се промени ", оповестиха британците, чийто отбор крета в долните дивизии.

Ден по-рано чужденците изгледаха още един дуел на ФК ЦСКА 1948. Става въпрос за една от юношеските обединения, която гостуваше на Левски Раковски. Те бяха впечатлени най-много от положението на стадион " Раковски " и заляха обществените мрежи със фотоси от оборудването, което припомня повече на руините, които се трансфораха сходни такива в Украйна по време на войната там. Трибуните нямат седалки, а трева и шубраци са заели множеството пространство в тях. Таблото пък наподобява като обстрелвано с гранатомет.

Приключението на почитателите на Стокпорт пък започва от Монтана, където изгледаха борбата сред едноименния локален отбор и Миньор.

Както е известно, България се трансформира в парадайс за " ловците " на мачове. Тази фикс идея тресе почитатели от Ейре до другия завършек на Европа. Целта на тези хора е да участват на колкото се може повече мачове през даден уикенд, в екзотични за тях страни и най-много игрища.
 Николай Киров: Ранното оставане на съперника с човек по-малко работеше в наша изгода
Николай Киров: Ранното оставане на съперника с човек по-малко работеше в наша изгода

" През първата част ни беше по-трудно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР