ФК ЦСКА 1948 победи украинския Ингулец с 2:1 в контролна

...
ФК ЦСКА 1948 победи украинския Ингулец с 2:1 в контролна
Коментари Харесай

Алекс Колев блести за ФК ЦСКА 1948 срещу украинци

ФК ЦСКА 1948 победи украинския Ингулец с 2:1 в контролна среща, която се игра на турска земя. Големият воин за селекцията на Николай Киров се споделяше новият нападател Александър Колев, блеснал с две попадения.
 Наградиха Даниел Наумов за Играч на полусезона на ФК ЦСКА 1948
Наградиха Даниел Наумов за Играч на полусезона на ФК ЦСКА 1948

Получи приз

В 10-ата минута българският отбор отново съумя да поведе. Васил Шопов лиши топката от бранител в жълто и напредна в наказателното поле. Вратарят Клишук излезе, само че в последния миг Шопов съумя да чукне топката към Алекс Колев, който от чиста позиция вкара в опразнената врата.

В 30-ата минута доста хубава офанзива на " алените " опъна мрежата на Ингулец за повторно. Взаимодействие сред Галин Иванов, Алекс Колев и Лазар Марин разреши на последния да напредне добре по крилото и да пусне изострен пас по земя към наказателното поле. Там кълбото стигна до Георги Русев, който от близка отдалеченост порази вратата на Клишук - 2:0.

Въпреки по-добрата си игра, " алените " позволиха гол преди края на първата част, откакто центриране към наказателното поле свари отбраната на българите неподготвена. Топката бе подадена към Клименко, той съумя да поеме и да откри Головкин, който прониза Дани Наумов за 2:1 с прекрасен удар от границата на вратарското поле.
 Нов треньор във ФК ЦСКА 1948
Нов треньор във ФК ЦСКА 1948

Даниел Димитров пое тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР