ФК Дунав“ изигра последната си контрола преди подновяването на битката

...
ФК Дунав“ изигра последната си контрола преди подновяването на битката
Коментари Харесай

Дунав завърши с победа контролите от подготовката

ФК " Дунав “ изигра последната си контрола преди подновяването на борбата в " Първа Лига “.  " Драконите “ победиха тима на " Литекс “ с 2:0 в мач, който се игра на Градския стадион в Ловеч.

През първите 15 минути положения пред двете порти липсваха. В 19 – тата минута гостите от Русе съумяха да повадат в резултата с първата си рискова офанзива. Ахмед Ахмедов изведе с прекрасен пас Н’Диайе, който от дребен удар съумя да вкара топката под гредата на вратаря на домакините. В 31- вата минута Дунав получи правото да извърши директен свободен удар и след точно центриране на Васев, Ахмед Ахмедов удвои резултата след прекрасен удар с глава.

Няколко минути по-късно рисков изстрел по диагонала на Васев беше избавен от вратаря на Литекс. Последното рисково състояние през първото полувреме още веднъж беше на сметката на " Дунав “, когато Светослав Ковачев извърши доста добре директен свободен удар, само че топката мина на сантиметри над вратата на противника.

През второто полувреме темпото спадна, като и двата тима направиха доста смени. Домамкините бяха покрай отбелязване на гол, само че Станислав Антонов избави удар от отдалеченост на тима от Ловеч. Малко по-късно Иса проби добре по левия фланг, извади топката на Щерев, само че удара на последния беше блокиран.

В 72 – рата минута още една хубава офанзива на " Драконите “ по десния фланг приключи с неакуратен удар на Фиртулеску по диагонала от към 25 метра. До края на срещата нямаше повече рискови положения пред двете порти.

Краен резултат Литекс – Дунав 0:2
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР