ФК Амиго Северозапад е добре познат на всички любители на

...
ФК Амиго Северозапад е добре познат на всички любители на
Коментари Харесай

Амиго Северозапад ще мие срама на Лудогорец в Шампионска лига

ФК Амиго Северозапад е добре прочут на всички фенове на мини-футбола в България, само че преди две години нахлу във футзала с гръм и тропот, като спечелил купата в два следващи сезона.

Само за две години, Амиго Северозапад съумя да се трансформира в един самобитен футзален феномен, като провокира цялостен възторг и стартира да играе пред цялостни зали из цялата страна. Амбициите на отбора от София напълно не стопират дотук - потвърдиха го и двата другарски мача, които Амиго изигра със сръбския първенец КМФ Лозница и гръцкия първенец Дукас (Атина).
 Снимка 629235
Източник:

По подигравка на ориста, и двата балкански гранда завоюваха две следващи години купите в своите страни и може да се срещнат по пътя в Шампионската лига на Европа.

Амиго завоюва семейството в група B и ще играе с Шампионите на Австрия, Швеция и Израел в " Арена София " с вяра да цялостни трибуните и да премине в идващият стадий на квалификациите.
 Снимка 629236
Източник:

В лагера на Амиго нееднократно към този момент демонстрираха, че за тях няма невъзможни неща, като са си сложили извънредно амбициозна цел - да изпълнят зала " Арена София " с деца от всички ДЮШ, с цел да може магията на футзала да влезе в детските сърца и да забележим скоро бъдещите Стоичков и Бербатов.

Битките в Шампионска лига са на 23, 24 и 26 август. Средствата от билетите ще са с благотворителна цел. Билети могат да се намерят във веригата Eventim, както и на касите на " Арена София ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР