Физика, химия и биология на водата. И водата като носител

...
Физика, химия и биология на водата. И водата като носител
Коментари Харесай

Водата като носител на информация - акцент на Световна конференция в София

Физика, химия и биология на водата. И водата като притежател на информация. 13-тата Световна научна конференция на тази тематика събра в София научни светила от няколко континента. До 21 октомври участниците във форума ще показват резултати от проучванията си. Конференцията следи Милен Атанасов.

Поставете здравето над стопанската система. И знайте, че пътят към здравето минава през водата. Тези апели в лекцията, с която откривателят на ХИВ-вируса професор Люк Монтание откри Световната конференция за водата в София, обрисуваха явен модел за справяне със актуалните заболявания.
Проф. Люк Монтание: Важните разисквания и при тази конференция са ориентирани към генетичната информация, която водата има способността да резервира. Това е огромната загадка. Моят принос е обвързван с представянето на детайли от заболяванията и проучвания на заболели хора, при които наличието на тези форми се следи в кръвта. Те се движат непрекъснато дружно с нея в човешкото тяло, до момента в който не бъде открит метод да се отървем от тях.
Начинът би моделирал водната конструкция като лекарство. Изследванията в доста лаборатории по света се концентрират на подмолекулярно равнище.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР