Физическата изолация и социалното дистанциране са новата реалност и нека

...
Физическата изолация и социалното дистанциране са новата реалност и нека
Коментари Харесай

Тези 6 въпроса ще ви помогнат да бъдете по-щастливи

Физическата изолираност и общественото разграничаване са новата действителност и дано си признаем, че не е по никакъв начин, но по никакъв начин прелестно. Нашето всекидневие е нарушено и внезапно се усещаме в капан. Като прибавим и спомагателната неустановеност, елементарно можем да загубим почва под краката си. Затова започнете деня си, задавайки си тези въпроси и не забравяйте да отговорите!
1. Кои са 3-те неща, за които през днешния ден се усещам признателна?
Веднага щом се разсъните, още преди да вземете мобилния си телефон, с цел да разберете последните вести, подарете си този страховит подарък - помислете за три неща в живота си, за които сте признателни. Помислете какъв би бил животът ви, в случай че не сте имали тези дребни луксове като крепко семейство или занимателни другари, и кажете „ благодаря “ вътрешно.
2. Какво ще се науча да приема?
Случайно да сте в мъжество? Казвате ли си: „ Това не може да се случи “ и „ Не мога да остана вкъщи даже и ден повече “? Ако е по този начин, усложнявате живота си без основателна причина. Започнете от точката на приемане: „ Приемам, че това е ситуацията. Не ми харесва, само че това е. "
3. С какво ще наемам мозъка си през днешния ден?

След като признаете и приемете новата действителност, би трябвало да ангажирате себе си. Как желаете да мине денят ви? В кофти въодушевление, обвинявания, мрънкане и тук-таме кавги с половинката? Изберете да се чувствате добре и заредена с сила. Да, нещата може да са сложни, само че кой споделя, че би трябвало да се чувствате зле?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР