Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова ще

...
Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова ще
Коментари Харесай

Биляна Йотовска и Kaya Design помагат на деца

Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова ще оказват помощ на деца. Те застанаха зад благородната концепция за благотворителен ревю-спектакъл, за който ще отвори вратите си арт центърът „ Angel Steps “. Събитието ще бъде на 9 декември от 11 часа на бул. „ Сливница “ 245, заяви за „ Труд “ авторката на концепцията Силвия Симова и посочи, че входът е свободен.

В коледното ревю ще дефилират малчуганите от Фондация „ Ангелски деца “, които наедно със своите връстници, ще показват спортния бранд на Biliana Yotovska label и формалните рокли,специално направени за случая от Kaya Design.
 %d0%b1%d0%b9-2  %d0%b1%d0%b9-4  %d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0  %d0%b1%d0%b8%d0%bb%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%b9%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b8-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0  angel-steps-pp-fb  final-poster-page-001
В центъра се организират занимания за деца със специфични просветителни потребности (СОП), като те се образоват по самостоятелни стратегии за развиване на качествата и обществените им умения. Освен това се провеждат събития за тяхната интеграция и социализация. И защото всяко дете има потребност от обич и внимание, от съответна среда,в която да учи, твори и да се развива, център Angel Steps основава точно такова място. В него всяко дете се усеща свободно да изрази себе си и да се развива такова, каквото е – друго и особено посвоему.

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, ще покажем, че дружно можем да осъществяваме фантазиите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират, ще бъдат препоръчани на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подкрепяне на Ангелските деца.

Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и дружно с тях ще подготви разнообразни комбинации потребни смутита. Тя е безапелационна, че родителите са тези, които би трябвало да изградят верни хранителни привички, с цел да порастват децата здрави и щастливи. С помощта на „ Фреш Маркет “ всички посетители ще могат да опитат здравословните питиета. Събраните средства от благотворителното събитие ще подкрепят децата в тяхното бъдещо развиване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР