Фитнес маниаци разкриха, че всеки ден скандалният новинар подещавал спортен

...
Фитнес маниаци разкриха, че всеки ден скандалният новинар подещавал спортен
Коментари Харесай

Юксел Кадриев слабее заради младо гадже

Фитнес фанатици разкриха, че всеки ден скандалният новинар подещавал състезателен център на столичния бул. „ Арсеналски”. Юксел едвам дочакал фитнес залите да проработят както досега след изключителното състояние и бил измежду първите ВИП клиенти, които си купили целогодишна карта. Кадриев спазвал всички условия. Носел си лична хавлиена забрадка и чисти маратонки, а преди и след тренировки собственоръчно дезинфекцирал уредите, които употребявал.

Горд от достиженията си, Юксел е увековечил една от тренировките си, като е разгласил фотография в персоналния си профил в обществените мрежи. Колеги на новинаря разкриха, че вместо с автомобил, всеки ден Кадриев почнал да върви на работа с велосипед. Той постоянно можел да бъде видян да върти педалите на колелото си по бул. „ България”, облечен с костюм. Преди да стартира да спортува, 47-годишният Юксел постоянно отнасял рецензии от своята екранна партньорка Виктория Петрова. Синеоката брюнетка му се карала, че наподобява на сумист и го съветвала да мине на диета и да стартира да прави утринни кросове.

Доскоро Кадриев толкоз се бе отпуснал, че прехвърляше 100-те кг и изпълваше дребния екран. Дори в лице водещият бе очевидно едър. Костюмите му толкоз го стягали, че в ефир Юксел излъчваше напрежение, като че ли всеки миг копчетата на сакото му ще се скъсал и ще полетят във всички направления. След забележка на продуцентите на новините, че би трябвало да ограничи похапването, тъй като не наподобява добре на екран, Кадриев решил да стартира да спортува. Заради трите интервенции от дискова херния, които претърпя преди няколко години, той лимитирал физическите натоварвания и това се оказало съдбовно за фигурата му. Юксел бил заставен да зареже тренировките си по карате на стадион „ Герена”, а неналичието на спорт се отразила пагубно върху фигурата му, написа Уикенд.

Сподели
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР