Фитнес инструкторката Тифани Форбито развива един доста успешен Instagram канал,

...
Фитнес инструкторката Тифани Форбито развива един доста успешен Instagram канал,
Коментари Харесай

Инфлуенсърка показа любимите си упражнения за рамо

Фитнес инструкторката Тифани Форбито развива един много сполучлив Instagram канал, в който дава своите препоръки за спорт, а през днешния ден и ние попаднахме на едно забавно нейно видео.

Тя демонстрира 4 отлични извършения за развиване на раменните мускули, които утвърждаваме и на собствен ред предлагаме.

Първото е леко модифицираната класика с дъмбели над главата. Тя употребява техника с всяка ръка по настрана, като по този начин се работи и върху салдото.

Следващото също е добре познато, само че мнозина го подценяват, защото е малко мъчително, само че от онази сладката болежка, която те кара да осъзнаваш, че нещо се случва. Отново с дъмбели и лакти на 90° вдигате нагоре, като ръцете ви се движат странично.

Следващото е така наречен „ Арнолд преса “. Отново то е трансформация на класическото изтласкване на дъмбели над главата, само че в събрана позиция ръцете вършат едно въртеливо придвижване, с цел да трансформират позицията на ръцете, по отношение на главата.

И последното е нещо, което може би всички сме правили, когато за пръв път сме стъпили в залата. Това не го прави по-неефективно, а просто ни дава едни постоянни основи, върху които да градим. Вдигаме по едно и също време дъмбелите пред лицето си, като се стараем придвижването да идва само от раменете.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР