Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари Тишер, които се

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари Тишер, които се
Коментари Харесай

Заедно ли са Розмари и Ричард?

Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари Тишер, които се прочуха със секс в последния сезон на " ВИП Брадър “, се събраха. Това стана ясно от фотография на двамата в обществените мрежи.

Кадър на двамата е съпроводен от въпроса " Дали в действителност всичко ще бъде ок? “, а настроението им видно е повече от приповдигнато. Публичната среща сред двамата е в студиото на " Господари на ефира “, само че почитателите им подозират, че може би романсът им е траял след края на шоуто, написа " Монитор ".

Припомняме, че чаровната брюнетка и Мистър София 2018 направиха възторг с историята си в риалити формата, като по този начин и не стана ясно мираж ли е сексът в Къщата. Това разбуни духовете в обществените мрежи, като почитателите порицават и двамата любовници, защото Рози имаше другар. Упрекът към Ричи пък гравитира към обстоятелството, че той побърза да се похвали за любовното си завоевания. Двамата съумяха да забъркат скандал и сред собственичката на " Ивет модерно “ Ивет Григорова и тази на " Визаж “ - Жени Калканджиева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР