Фитнес инструкторът Ричард Величков е на лов за любов, научи

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков е на лов за любов, научи
Коментари Харесай

Фитнес инструкторът Ричард Величков на лов за жени СНИМКИ

Фитнес инструкторът Ричард Величков е на лов за обич, научи кореспондент на „ ШОУ ”. Вечно усмихнатият чаровник, които за нула време притегли вниманието върху себе си, до момента в който бе част от „ Биг Брадър ”, интензивно се оглежда за точното момиче.

Признава, че от толкоз работа е занемарил много персоналния си живот и на прага на Новата година е превъзходен миг да промени това.

„ Търся си другарка. Първото, което би ме спечелило в една жена, това е усмивката. И въобще не държа да е инстаграм момиче (смее се). Искам да е с приятна и най-много естествена визия. Да може да се поддържа връзка елементарно с нея. Казано по-кратко – колкото по-естествена, толкоз по-добре. И по опция да има и друго занятие, с изключение на обработка на фотоси за обществените мрежи ”, прям е пред нас Ричи, който напоследък не е имал съществени връзки поради натоварения си график. А и евентуално в гонене на огромната си цел, обявена десетки пъти от него и в шоуто – да стане милионер.



„ Работех по 13 часа дневно в един миг. И това продължи дълго. Голям труд падаше. Но другояче няма по какъв начин да стана милионер, нали по този начин (смее се) ”, удостоверява и самият той. И по никакъв начин не е мъчно казаното от Ричард да откри своето удостоверение във фитнес залата, където работи. Той и до през днешния ден надвишава в пъти естествената дневна численост часове за работа, за което приказват красноречиво и графиците му за всяка последваща седмица.

Всъщност след присъединяване му в „ Биг Брадър ” предходната година, Ричи, както му викат всички, обратно на упованията, направи чудноват рестарт на работните си задължения. Вместо да бъде уволнен от работа поради изцепките в шоуто, каквито трудове се тиражираха още до момента в който той бе в Къщата, в този момент даже едвам смогва с клиентите.



„ Като си направих равносметка на годината, се оказа, че това е най-силната ми година за последните няколко взети дружно ”, показа пред националното издание Величков, който предходната година стана и „ Мистър София ”. И добави:

„ Имам доста работа. Затрупан съм откъм клиенти. Хапчетата ми за намаляване също вървят добре. Интересът е огромен. Вече пущам видеа в Инстаграм, с цел да спомагам хората ”.

В редките моменти, когато не е на работа пък, Ричи се вижда понякога и с някои от своите съквартиранти във формата. Става въпроса за Диона, Петко и Роузи, с които съумяха да си запазят другарските връзки и отвън рамките на шоуто.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР