Фитнес инструкторът Ричард от „ВИП брадър”, който шашна съквартирантите си

...
Фитнес инструкторът Ричард от „ВИП брадър”, който шашна съквартирантите си
Коментари Харесай

Мистър София броил 3 бона за титлата

Фитнес инструкторът Ричард от „ ВИП брадър”, който шашна съквартирантите си с признанието, че огромната му цел в живота е до 30-та си годишнина да стане милионер, е купил купата си „ Мистър София”.

Още преди да се включи към формата, името на несъразмерния фитнес модел бе забъркано в скандална история. Въпреки, че е висок едвам 174 см, той препаса лентата на състезанието за мъжка хубост „ Мистър София”, само че против рушвет от 3 бона. Момчета, взели участие в конкуренцията, отсякоха, че състезанието бил нагласен и това било известно на всички, писа „ Уикенд “.

„ Ричард въобще не препокрива критериите за състезанията за хубост, където се търси освен лице и лъчение, само че и ограничения като височината. За да си манекен или модел би трябвало да е над 182 см. Само в България тези неща явно нямат значение и против някой лев, уредниците на сходни прояви са подготвени от джудже да създадат Аполон”, разясняват всемирски хроникьори.

„ Аз съм доста упорит човек. Някои се борят за обич, други за семейство, за мен най-важното е да съм съумял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”, безапелационен е Ричи.

Преди дни той призна пред Мира Добрева, че в никакъв случай не е имал сериозна другарка, защото вероятно обвързване щяло да му попречи да сбъдне фантазията си да забогатее. „ Сериозно ли ми приказваш?!”, кокореше се тв водещата. „ Искам да си построя един жилищен блок и да го продам.

Идеята ми е преди да стана на 30 години да съм милионер. И си ги пъдя тия неща. Надявам се да стане до 2 години. Аз по тази причина нямам другарка. Никога не съм имал обич. Винаги си пъдя моите неща и в никакъв случай не си разрешавам да хлътна доста по някоя жена”, призна амбициозният Ричард.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР