Фитнес гуруто, който доби светкавична популярност като ергена, за когото

...
Фитнес гуруто, който доби светкавична популярност като ергена, за когото
Коментари Харесай

Ергенът Виктор съобщи грандиозна новина

Фитнес гуруто, който доби светкавична известност като ергена, за който 22 дами се изпреварват в люта конкуренция по БТВ, Виктор Стоянов заяви грандиозна вест.

Секси инструкторът, по който дами от цяла България въздишат, съобщи че отваря нова страница в живота си и напуща фитнес залата, в която работеше до неотдавна. Той не разкри какво ще бъде идващото му начинание, само че издаде, че е почнал печеливш бизнес.

"Дойде време да се сбогувам с обичаната си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път.

.
Благодаря на работодателите ми за опцията и доверието да бъда част от този прелестен фитнес. Надявам се, че съм съумял да допринеса за развиването на залата и че ще оставя прекрасен спомен на сътрудниците си за взаимната ни работа. Пожелавам триумф на индивидът след мен и нека успее да надгради, и развие още повече обичаният фитнес.
Ще навестявам да разпилявам тежестите понякога.
.
Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този миг не съм споделил с вас. Вече стъпихме крепко на краката си с моите сътрудници и давам обещание, скоро да ви дам повече детайлности ", написа Стоянов като изложение към кадър от залата.

А дали в последна сметка е съумял да открие любовта, с помощта на шоуто "Ергенът ", следва да разберем до края на предаването.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР