Фитнес блогърът от Великобритания Луси Маунтайн(Lucy Mountain), публикуван в Instagram

...
Фитнес блогърът от Великобритания Луси Маунтайн(Lucy Mountain), публикуван в Instagram
Коментари Харесай

Блогърка беше ужасена от представата си за идеално тяло през 2013 г.

Фитнес блогърът от Англия Луси Маунтайн(Lucy Mountain), оповестен в Instagram фотография, която съпоставя стандартите за хубост през 2013 и 2018. Момичето подлага на критика външния си тип преди пет години.

Според Мунтен 2013 година била за нея, както наподобява, победоносна: тя стигнала до форма, близка до " идеалната ". " Изгубих доста тегло и мислех, че повеждам здравословен метод на живот ", сподели тя.

Следваща тогавашната мода на Instagram, блогърката, обучавана във фитнес залата, била недохранена, вземала синтетични мазнини, пиела чай за детоксикация и непрекъснато употребила антицелулитен крем. Била сигурна, че е съвършена, само че по-късно Мунтен осъзна, че в действителност издевателства над тялото си

Както споделя момичето, през 2018 година стандартите за хубост се трансформират и тя към този момент не би трябвало да бъде " слаб модел с изгорена коса ". " Сега съм станала по-образована, мога да погледна обратно и да се усмихна ", споделя тя. Сегашното разбиране на идеалното тяло за нея в този момент е да не се вманиачава от него. " И благодаря за косата, която към този момент не е като памучна вълна ", майтапи се момичето.

Последователите поддържаха Монтен, като я нарекоха образец за поука и ентусиазъм. Мнозинството се съгласи, че сегашната мода за крепко тяло е по-адекватна от желанието да се губи тегло непременно.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР