Фитнес блогър и модел стана популярна, след като сподели в

...
Фитнес блогър и модел стана популярна, след като сподели в
Коментари Харесай

Различната трансформация: Повече килограми – по-красиво тяло

Фитнес блогър и модел стана известна, откакто показа в обществените мрежи невероятната промяна на тялото си, която е разследване на потреблението на повече въглехидрати. Според самата Изабел Бийстън, която е 22-годишна, тя наподобява доста по-добре, когато тежи повече.
В своя профил във Fecebook Изабел потвърждава това, като разгласява и фотоси, на едната от които тя тежи 48 кг, а на другата е 53 кг.

Тя разказва предходния си метод на живот с пиянство на алкохол всеки уикенд с другари и с вманиачен обществен живот, който я кара да загуби мотивация за спорт и здравословен метод на живот, като цяло. Споделя, че несъразмерната консумация на алкохол почнала след завършването на гимназията.



И това е забавно: 7 комбинации за възобновяване на киселинно-алкалния баланс - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

В опит да промени тялото си, тя в началото пробва хранителен режим с ниско наличие на въглехидрати.



Но нейната диета и изтощителните кардио тренировки лишават опцията ѝ да има какъвто и да е обществен живот - и в последна сметка тя доближава до по-малко от 46 кг. Не е могла да построи мускули на корема, което е била и една от задачите ѝ.



Сега фитнес моделът тежи 53 кг и наподобява напълно друго, а ключът се крие във въглехидратите. От дневната консумация на 40 г въглехидрати тя доближава до 370 година Тя също по този начин покачва и приема на калории от 900 до 2500 дневно. Всичко това, несъмнено, в композиция с усилени тренировки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР