Фискални бонове за почти 26 милиона лева, регистрирани до този

...
Фискални бонове за почти 26 милиона лева, регистрирани до този
Коментари Харесай

Бургазлии се надяват да спечелят голямата награда от Лотарията на НАП

Фискални бонове за съвсем 26 милиона лв., регистрирани до този миг единствено от град Бургас, вземат участие в конкуренцията за огромната премия от 50 000 лева.  във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната организация за приходите. Общият брой на записаните до момента от морския град касови бележки надвиши един милион и 800 хиляди.

В народен мащаб  в конкуренцията вземат участие над 30 милиона касови бележки на обща стойност 417 млн. лева До момента данъчните са раздали 51 предметни награди – тв приемници, преносими компютри, телефони и други, както и 11 месечни награди от 2 000 лв..

От Национална агенция за приходите регистрират, че ползата към Лотарията е непрекъснат, като за присъединяване в седмичните игри се записват по към 800 хиляди касови бележки, а за месечните се състезават приблизително по 2 милиона. В последните дни преди тегленето на огромната премия ползата внезапно се ускорява, разясняват от приходната организация.

Късметлията ще бъде изтеглен на 10 декември 2018 година в ефира на bTV. Потребителите могат да записват касови бележки на уеб страницата https://kasovbon.bg до 11,59 ч. на 9 декември 2018 година От Национална агенция за приходите прецизират още, че с изтеглянето на печелившия за втория сезон на Лотарията с касови бележки, играта не завършва. Веднага откакто завърши регистрирането на бележки за 50 000 лв., стартира новият, трети сезон.

През август бургазлия сграбчи месечната премия от Лотарията на Национална агенция за приходите като банковата му сметка се усили с 2 000 лв., а през септември различен късметлия от морския град получи таблет, напомнят от Национална агенция за приходите Бургас. 

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР