Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от

...
Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от
Коментари Харесай

Най-после новият български милионер се показа!

Фиш със инцидентно определени цифри донесе следващата огромна облага от Българския състезателен тотализатор. Късметлийката Янка Панайотова по традиция получи огромния чек за 1 056 810 лева от играта “6 от 42 " в централата на тотото в София.

Щастливата притежателка на печелившия фиш е от Варна, само че сега работи в горско стопанство в Царево като касиер. Играе тото от 34 години, има и свои непрекъснати цифри, само че този път е извадила шанс с други, оповестява " 24 часа ". С пари от печалбата Панайотова ще сбъдне фантазия на брачна половинка си и ще му подари дребна яхта и нова кола.

Тя признава, че чисто от психическа позиция е по-трудно, когато спечелиш в дребен град, тъй като доста бързо се разчува, че има нов милионер тъкмо там. Със сигурност няма да е същото, в случай че сходно нещо се случи във Варна. Янка е схванала, че печели огромния джакпот, до момента в който гледала тегленето на тиража по малкия екран.

“Не можех да допускам, няколко пъти ревизирах числата. После ми се обадиха от централата на тотото и по този начин ", показа новата милионерка на България. Тя е 95-ят участник в тиражите на тотализатора, който печели най-малко милион за цялата история. Според разпоредбите
джакпотът в “6 от 42 " започва с нови 300 000 лева и продължава да пораства.

Панайотова има печалба още от първия тираж за тази година - улучила е петица, само че защото позналите съответните цифри са били доста, е взела към 1600-1700 лева

Преди към 8 години тя е взела 1000 лева, само че от “Втори тотошанс ", когато е бил изтеглен номерът на пуснатия от нея фиш.

Преди да я покажат с чека по малкия екран съгласно новите правила на тотото, никой в пункта в Царево не е знаел, че тъкмо тя е милионерът. “Но ще почерпя доста хора ", даде обещание Панайотова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР