First Reformed е смел, провокативен и художествено предизвикателен религиозен трилърMamma

...
First Reformed е смел, провокативен и художествено предизвикателен религиозен трилърMamma
Коментари Харесай

Аманда Сейфрид: Красотата изисква дисциплина

„ First Reformed ” е самоуверен, провокативен и художествено провокационен набожен трилър


Mamma Mia! ” реализира голям триумф и това беше фантастично за всички в екипа. Всички, които обичат музиката и естетиката на ABBA и се постараха да я пренесат на екрана в един развлекателен и трогателен мюзикъл


Тренирам всеки ден. Физическото натоварване раздвижва ендорфина – хормона на щастието – и ме поддържа енергична и продуктивна. Психологическата ми естетика зависи от физическата ми форма, няма по какъв начин да разделим двете неща


Аманда Сейфрид е една от най-качествените и физически атрактивни млади актриси сега. Тя се ражда преди 32 години в Алънтаун, Пенсилвания. Нейната майка Ан е професионален терапевт, а татко? Джак Сейфрид работи като фармацевт. Има разбъркан генезис, най-вече немски, с англйиски, шотландско-ирландси и уелски корени.

Прави филмовия си дебют в паметната младежка комедия “Гадни девойки ” от 2004 година Доизгражда репутацията си на изгряваща звезда в сериалите “Вероника Марс ” (2004 – 2006) и “Голяма обич ” (2006 – 2011). В огромното студийно кино пробива с “Mamma Mia! ”, “Дилъри на време ” и “Клетниците ”. Демонстрира страхотна полова гравитация в “Страстите на Дженифър ” (2009), “Клоуи ” (2009), “С мирис на канела ” (2010),Любовта на Жулиета ” (2010), “Червената шапчица ” (2011) и “Линда Лавлейс: Дълбокото гърло ”, излязъл преди пет години. Аманда направи страхотна роля и в третия специфичен сезон на “Туин Пийкс ”. Тази година тя впечатли с присъединяване си във “First Reformed ”, а през юли ще я гледаме в продължението на мюзикъла “Mamma Mia! ”

 s1_amanda_6k  s1_amanda1_6k  s2_1_4k  s2_2_4k  s2_3_4k  s2_4_4k  s2_amanda-5k  s3_1_4k  s3_2_4k  s3_3_2k
– Аманда, Вие заслужихте похвалите на рецензията с играта си в новия филм на именития сценарист и режисьор Пол Шрейдър „ First Reformed ”. Разкажете малко повече за този неочакван шлагер?
– Много се гордея с тои филм. „ First Reformed ” е самоуверен, провокативен и художествено провокационен набожен трилър подсилен от компанията A24, която се специализира в разпространяването на качествени самостоятелни филми. Удоволствие е да се работи с хората от А24, те в действителност държат доста на положителното кино. Филмът ни среща с отец Ърнст Толер, изигран от Итън Хоук, който е просто прелестен. Толер уединен духовник на междинна възраст, чиято дребна черква в щата Ню Йорк се готви да празнува 250-годишнината си. Някога част от мрежата за спасяването на избягали чернокожи плебеи, в този момент църквата е туристическа атракция с намаляващо паство, засенчена от по-голяма, модерна и добре посещавана черква. Аз влизам в облика на бременна жена, която моли отец Толер да помогне на нейния брачен партньор, който е коренен природозащитник. Свещеникът попада в капан сред мъчителното си минало и не по-малко отчайващо бъдеще, до момента в който не открива възмездие във впечатляващ акт на принуждение. Това е доста тъмен, само че хуманен филм.

– На другия полюс е „ Mamma Mia! Отново дружно “, продължението на шлагера „ Mamma Mia! ”. Добре ли Ви се отрази завръщането към слънчевия свят на този мюзикъл?
– О, да! „ Mamma Mia! ” реализира голям триумф и това беше фантастично за всички в екипа. Всички, които обичат музиката и естетиката на ABBA и се постараха да я пренесат на екрана в един развлекателен и трогателен мюзикъл. Много обичам да пея и тук също се разпределям като се надявам, че публиката ще се забавлява с моите вокални опии Както и с всичко останало, несъмнено. Локациите, цветовете, хореографията, песните… Надявам се, че „ Mamma Mia! Отново дружно “ ще стане един от огромните летни шлагери на годината.

– Как протече работата по кино лентата?
– Беше страховит ваучър. Сценарист и режисьор е Ол Паркър, който, съгласно мен, свърши страхотна работа по „ The Best Exotic Marigold Hotel ”. Легендарните Бени Андершон и Бьорн Улвеус се завръщат като създатели на песните и текстовете. Да се работи с тях е привилегия наслаждение. Актьорският състав е поразителен в положителния смисъл на думата. Никога не съм играла с толкоз доста огромни реализатори – Мерил Стрийп, Джули Уолтърс, Кристин Барански, Доминик Купър, Пиърс Броснан, Стелан Скасгард, Колин Фърт, Лили Джеймс, Джесика Кинан Уин, Алекса Дейвис, Джереми Ървайн, Джош Дилън, Хю Скинър и неустоимата, несравнима Шер. Звездите са повече от първия филм, което се реализира доста мъчно.

– Освен, че сте добра актриса, Вие постоянно попадате и в класациите за най-красиви дами в шоубизнеса. Как поддържате външния си тип?
– Избягвам да заставам на слънце, постоянно взимам ограничения, когато следва да прекарам време на открита жега. За мен е доста значимо да вардя кожата си. Тренирам всеки ден. Физическото натоварване раздвижва ендорфина – хормона на щастието – и ме поддържа енергична и продуктивна. Психологическата ми естетика зависи от физическата ми форма, няма по какъв начин да разделим двете неща. Оттам към този момент идва и прочувствения баланс. Гледам да хапвам здравословно през множеството време и пия доста вода. Да се грижиш за себе си не би трябвало да е някакво мъчително изпитане. Номерът е да откриеш салдото. Ям риба, заобикалям месото от свине, пилета и крави, лимитирам захарта. Но това е мъчно. Като дребна танцувах доста и си построих дисциплинираност. Красотата изисква дисциплинираност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР