Фирми от сектора на услугите, промишлеността, строителството и автоиндустрията са

...
Фирми от сектора на услугите, промишлеността, строителството и автоиндустрията са
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Фирми от бранша на услугите, индустрията, строителството и автоиндустрията са измежду най-активните работодатели през седмицата. Търсят се какво ниско квалифицирани чиновници, по този начин и тесни експерти в разнообразни области.

Kaufland Service



Удовлетвореността на клиентите е главната цел на чиновниците на компанията в ежедневната им работа. Всеки един от чиновниците има за съществена цел да трансформира извършването на покупки на клиентите в прелестно преживяване. Като интернационална комерсиална компания тя се концентрира върху резултатите, динамичността и правилното отношение. Това са полезностите, които я стимулират. На тях се базира и моделът на ръководство. Така компанията прави измененията вероятни и реализира задачите си.

Вижте свободните позиции на Kaufland Service

Concentrix Services Bulgaria EOOD



Компанията предлага световни бизнес услуги. Разполага с офиси в 25 страни и има над 100 000 чиновници. Обслужва клиенти в региона на банковото и финансово обслужване, опазване на здравето, обезпечаване, търговия на дребно и електронна търговия, медии и връзки. Компанията е известна със своята експедитивност, еластичност и бистрота.

Вижте свободните позиции на Concentrix Services Bulgaria EOOD

ДЖАМБО



Магазинът за играчки Jumbo е основан през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се трансформира в обичано място за дребни и огромни и всички тези, които обичат игрите и осъзнават нуждата от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo има верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да стартират работа и благодарение на системата за разширено образование да доближат до една от многочислените позиции, които се оферират.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

SILVER STAR



Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият формален представител, вносител и дилър на немския тръст Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „ звездата “ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и марките – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обгръща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на аварийни части; продажби на използвани автомобили; следпродажбено обслужване, включително бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и обезпечаване на коли. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

BLU GLOBAL UK LIMITED



Агенция за асортимент на личен състав за Англия с безвъзмездни услуги за претендентите. Търси най-подходящите претенденти за търсените позиции. Осигуряват както непрекъснати, по този начин и краткотрайни трудови контракти. Целта на компанията е да показа най-хубавата лична услуга, приспособена към условията на всеки клиент на най-хубавата цена. Компанията оказва помощ на хората да развият уменията си по британски език.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

МАРС АРМОР ООД



Българска новаторска компания, профилирана в производството на средства за балистична отбрана и бронежилетки за отбрана от патрони, осколки и хладно оръжие. Фирмата е известна на вътрешния и интернационалния пазар като компания, употребяваща модерни решения в региона на балистичната отбрана. Продължителните научни проучвания на въздействието на високо и ниско скоростни патрони върху другите материали ни разрешава да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти олекотени средства за самостоятелна балистична отбрана и отбрана от хладно оръжие.

Вижте свободните позиции на МАРС АРМОР ООД

БГ Плакат ЕООД



През есента на 1999 година залепихме първите си плакати по софийските улици. През 2003 година създадохме сдружението с лимитирана отговорност „ Мишън Ай Ди Ви”, с съществена активност реклама и разпространяване на рекламни материали. С течение на времето последователно се специализирахме в разлепване на плакати и разпределяне на листовки. От 2005 година представяме тези услуги под комерсиалната марка БГ Плакат. От тогава насам БГ Плакат е пример за качество и правилно отношение към всички свои клиенти. Постоянно се усъвършенстваме и се стремим да сътворяваме нови услуги, които дават отговор на изменящите се условия на рекламния пазар.

Вижте свободните позиции на БГ Плакат ЕООД

Премиум Билдинг АД



Строителна компания с над 20 000 РЗП. В момента има деен огромен обект в центъра на гр. София с над 50 заети чиновници.

Вижте свободните позиции на Премиум Билдинг АД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР