Фирми от Благоевградска област и Югоизточния регион на Македония рекламираха

...
Фирми от Благоевградска област и Югоизточния регион на Македония рекламираха
Коментари Харесай

Фирми от област Благоевград и Македония се рекламират във виртуален панаир

Фирми от Благоевградска област и Югоизточния район на Македония популяризираха активността си и продуктите, които създават в първи по рода си виртуален панаир. На него представители на компаниите участници имаха опцията да се свържат с клиенти и бизнес сътрудници чрез чат стаи изцяло гратис.

Сандански

Първият виртуален панаир се организира в две изложбени халета. В тях посетителите имаха опция да посетят виртуалните щандове на 20 предприятия от Македония и Югозападна България.
Пламен Тодоров, специалист в бизнес център в Сандански: " Идеята е хората да знаят, че в обещано време, на обещано място в интернет се случва една такава демонстрация, в която да речем 20 или 30, 100 или 200 компании от даден район ще бъдат онлайн едновременно и всеки, който се интересува от техните артикули, може да ги пита непосредствено нещо, което го интересува за техен артикул, услуга, за самата компания. "
Участието във виртуалния панаир е гратис за компаниите. Необходимо е единствено те да имат създадени рекламни материали в електронен тип.

Васил Ангелов е притежател на туристическа организация. Казва че от ден на ден залага на рекламата в интернет и би взел участие в сходни виртуални панаири.
Васил Ангелов, притежател на туристическа компания: " Широкомащабно е пространството на интернет и всевъзможни допустимо комбинации за реклама би трябвало да ги използваме, като несъмнено не сме се отказали от всевъзможен тип реклама – медиите, телевизия, радио, преса, просто съчетаваме ги едното с другото. "
В средата на година ще бъде проведен и идващия виртуален панаир. Идеята на основателите на онлайн платформата е тя да се употребява и за провеждането на трудови и просветителни тържища в интернет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР