Фирмените заеми са ефективно решение, ако искате да сте пред

...
Фирмените заеми са ефективно решение, ако искате да сте пред
Коментари Харесай

Повече възможности за бизнеса ви с бързо кредитиране

Фирмените заеми са дейно решение, в случай че желаете да сте пред съперниците си. СИ ФИНАНСИ дава гъвкава финансова поддръжка

От няколко години така наречен финтех компании съумяват да вземат пазарен дял от огромните банки в Съединени американски щати и Европа. Те оферират редица реформаторски услуги, като опцията да ползвате платежни услуги в целия свят, без даже да е нужно да сте клиент на банка.

В другия главен предмет на активност – кредитирането – банките са изправени против по-малките, само че доста по-гъвкави небанкови финансови институции.

След засиленото от международната финансова рецесия въздействие на бързите заеми за физически и юридически лица, през днешния ден от ден на ден клиенти се доверяват на небанковите финансови институции, поради фокуса им върху бързината и удобството.

Заемите за физически лица са вероятни с няколко кликвания и видео връзка - без потребност от посещаване в офис за сключване на документите. Бизнес клиентите пък имат все по-голям достъп до запас за разнообразни цели - от капиталови заеми до заем за оборотни средства - от частни небанкови финансови институции или платформи за споделено финансиране (crowd funding).

Според статистика на Българска народна банка, към 30.06.2019 година общият размер на заемите, отпуснати от небанкови финансови институции в България, е близо 2.5 милиарда лева Промяната по отношение на второто тримесечие на 2017 година, се дължи най-вече поради продажби на вземания и рефинансирания от комерсиалните банки. Като % от Брутният вътрешен продукт, по този начин наречените бързи заеми имат постоянен дял за последните 10 години – приблизително 2.3% от Брутният вътрешен продукт на страната.

Основен дял имат бързите потребителски заеми за физически лица – 2 милиарда лева (ръст от 1.8 милиарда лева за 2018 г.). Привлекателна ниша обаче са и бързите бизнес заеми с размер от към 0.5 млрд.лв.

„ Динамично се развиват небанковите финансови институции, предоставящи реформаторски артикули и услуги, които оказват помощ на клиента по-бързо и дейно да трансформира финансовия запас в добавена стойност за бизнеса си “, споделя Мирослав Стефанов, финансов анализатор в СИ Финанси Груп. Компанията е сигурен сътрудник на българските бизнесмени към този момент 10 години, предлагайки краткосрочни и средносрочни фирмени заеми вид мостово финансиране (bridge financing), заеми за оборотни средства, лизинг и противоположен лизинг. СИ ФИНАНСИ финансира още планове по стратегии на Европейски Съюз, обезпечава

капиталов и оборотен капитал за аграрни производители, микрофинансиране, дялово и капиталово финансиране.

Логично е да чакаме наклонността от ден на ден бизнес клиенти да се доверяват на алтернативата бърз заем, спестявайки си бюрокрацията и бавния развой при шаблонното стандартно кредитиране. За небанковите институции, и в частност за СИ ФИНАНСИ, бързината е от основно значение – клиентът би трябвало да бъде известен дали е утвърден за среща с кредитния консултант в границите на 24 часа.

„ Всичко това прави бързият бизнес заем на небанковите финансови институции, разполагаем в сериозния момент- детайл от добавената стойност за всеки един бизнес. „ Икономическата добавена стойност, която дадена договорка би имала върху бизнесът и бъдещи клиенти и контрагенти, пък ще е задоволителна да компенсира финансовите институции за поетия риск и бързината на услугата която са направили. “, споделя Мирослав Стефанов, финансов анализатор в СИ ФИНАНСИ. Именно за това вноските по бързите фирмени заеми и ГПР не са съответен измерител. „ Все едно да смятате да спите в хотел няколко години, вместо на вземете апартамент чартърен “, прибавя още той.

Продуктите на СИ ФИНАНСИ се употребяват точно от сдружения с динамично развиване, които желаят да са постоянно една концепция пред съперниците си. Клиентите на СИ ФИНАНСИ са от всички стопански сфери – хотелиерство, произвеждане, търговия, услуги за популацията, туризъм, строителство, опазване на здравето. Компанията усилва клиентите си, като уголемява продуктовото си портфолио по отношение на самостоятелните потребности на бизнеса и улеснява още повече процеса при отпущането на бърз заем. За повече информация:www.sifinance.net, +359 899 71 14 27, e-mail: [email protected]

Ето и главните артикули на компанията:
04_7.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР