Фирмен шеф, каратист, лекар, преподавател и бивш полицай пуска в

...
Фирмен шеф, каратист, лекар, преподавател и бивш полицай пуска в
Коментари Харесай

Воля издига фирмен шеф за кмет на Пловдив ВИДЕО

Фирмен началник, каратист, доктор, учител и някогашен служител на реда пуска в изборната борба за Пловдив партия Воля. За кмет на града е повдигнат инж. Никола Цветков, притежател на компания за отоплителни и климатични съоръжения „ Иком “. Той е някогашен ръководител на Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП). Влиза в конкуренцията от гражданската квота на Воля като специалист, осведомен добре с проблемите на града.

Инж. Цветков призна, че е когато го поканили за кандидат-кмет, бил стимулиран от обстоятелството, че децата и внуците му се осъществят тук и не са избягали от България като доста други младежи. „ Ще разгадавам за мен да гласоподават хората, които желаят да знаят и могат да мислят “, сподели при представянето си инж. Никола Цветков. Във връзка със скорошното изявление на настоящия кмет, който съпостави себе си и своя конкурент Славчо Атанасов с Надал и Федерер, претендентът на Воля съобщи, че самият той избира да е като Григор Димитров, който неотдавна победи Федерер. Още повече че макар възрастта си, всеки ден играе тенис и поддържа добра форма.

За районни кметове партията на Веселин Марешки ще издигне трима претенденти. Това са кожният лекар и някогашен началник на ДКЦ „ Изток “д-р Венцеслав Гаров, треньорът на националния тим по карате Георги Попов и преподавателят в Аграрния университет Христо Джугалов. Допълнително ще бъде оповестено за кои три региона на Пловдив ще се състезават претендентите на Воля.

Общото сред тях е, че всички до един са специалисти в своята област и са почтени и потвърдили се хора, сподели при представянето им спецът по сигурността Стефан Аксиев. Той пък ще бъде лидер на листата за общински съветници на партията. Аксиев е някогашен служител на реда с 31-годишен стаж в пловдивската дирекция, където е оглавявал дежурните полицейски елементи. 60-годишният Стефан Аксиев е приключил ВИФ с боен профил и Академията на Министерство на вътрешните работи, а в школата за запасни офицери в Плевен е бил съкурсник с премиера Бойко Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР