Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното

...
Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното
Коментари Харесай

Andreessen Horowitz против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласоподава срещу окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) благодарение на моста Wormhole.

Предложението за ръководство беше показано от 0xPlasma Labs от името на общността на Uniswap и мина с 80.2% гласове и 19.7% гласове.

Въпреки това Andreessen Horowitz, която има 15 милиона. UNI токена, употребява дяловете си, с цел да гласоподава срещу този ход.

Несъгласието е подбудено от междуверижния мост, който ще се употребява за внедряването. В предлагането се предлага потреблението на Wormhole, до момента в който Andreessen Horowitz поддържа потреблението на LayerZero като протокол за оперативна съгласуемост.

След механически оценки и комплицирани полемики и гласувания на Snapshot общността избра моста Wormhole с 24.4 милиона гласа все още на публикуването (като единствено 3.9 % от токените UNI бяха дали своя глас и интервалът на гласоподаване завършва на 10 февруари).

0xPlasma Labs означи в предлагането, че заинтригуваните страни в екосистемата на Uniswap са изразили предпочитание мостовете с минимизирано доверие да бъдат употребявани за ръководство за новото внедряване на Uniswap v3 в Binance Smart Chain.

Мостът Wormhole получи най-вече гласове, а екипът LayerZero получи 17 милиона гласа, заемайки второ място.

Струва си да се спомене, че през 2022 година протоколът Wormhole претърпя сериозен експлойт , вследствие на който бяха изгубени 120,000 Wrapped Ether (wETH) токена. Това беше допустимо заради накърнимост в смарт контракта на протокола, която позволяваше на нападателя да копае wETH на Solana без поръчителство, преди да ги замени за ETH .

LayerZero Labs е част от портфолиото на Andreessen Horowitz. През март протоколът, отдаден на децентрализирани приложения, набра $135 милиона в кръг на финансиране, управителен от Andreessen Horowitz и Sequoia, наред с други вложители, като получи статут на еднорог с оценка от $1 милиард.




Какво съставлява Andreessen Horowitz?

Andreessen Horowitz, известна също като a16z, е компания за рисков капитал, основана в Менло Парк, Калифорния.

Тя е учредена през 2009 година от Марк Андресен и Бен Хоровиц. Фирмата се концентрира върху вложения в софтуерни компании, в това число започващи предприятия (стартъпи) в региона на софтуера, мобилните устройства, интернет и биотехнологиите.

Andreessen Horowitz ръководи активи на стойност над $16 милиарда и влага в компании на всички стадии на развиване. Фирмата е известна с техническата си експертиза, фокуса върху създаването на артикули и уговорката за дълготрайни партньорства с фирмите от портфолиото си. Тя ползва на практика метод към вложенията си, като обезпечава поддръжка и запаси, с цел да помогне на фирмите да съумеят.

Те са ранни вложители в сполучливи компании като Фейсбук, Airbnb и Twitter.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР