Фирмата Ред Енимълс плати 8-те милиона лева за имуществото на

...
Фирмата Ред Енимълс плати 8-те милиона лева за имуществото на
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА си върна емблемата!

 Гриша Ганчев в Китай в деня
Фирмата " Ред Енимълс " заплати 8-те милиона лв. за имуществото на остарялото сдружение. Информацията за това беше публикувана от формалния уебсайт на ЦСКА Най-ценното от активите е емблемата на клуба. Остават въпросителни за противоречиви имоти край морето, които също представляваха скъп актив, само че все пак дадената дума да се заплати е била спазена от управлението минути преди приключването на крайния период.

Ето какво написаха от ЦСКА в формалния си уебсайт:

Армейци,

ЦСКА е популярен клуб и ще остане подобен за генерации напред. Клуб, който се бори почтено на зеления терен и отстоява своето достолепие. В последните години получихме доста неточни удари отвред. Сега още веднъж сме очевидци по какъв начин законите на страната се погазват.

Свидетели сме по какъв начин нелегално един неподвижен парцел е вкаран без никакво правно съображение в активите на банкрутиралото сдружение.

Свидетели сме на очевидна машинация от страна на синдик Дора Милева и съпричастно отвращение и бездейност на арбитър Мария Райнкинска да реагира съответно и поправя тази неправда.

Въпреки всички тези условия, ние заявяваме публично:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, дано дружно го върнем там, където заслужава!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР