Фирмата на Румен Рончев и Миглена Каканашева – Мегз, отърва

...
Фирмата на Румен Рончев и Миглена Каканашева – Мегз, отърва
Коментари Харесай

Мегз с глоба от ДАИ, Рончев пък отърва 10 бона акт

Фирмата на Румен Рончев и Миглена Каканашева – Мегз, отърва солена санкция от 10 хиляди лв., наложена от ДАИ-Пловдив. Причината за анулацията на наказването се оказаха съществени пропуски от страна на чиновниците на инспекцията, както при съставянето на акта, по този начин и при връчването му.

Преди година на компанията „ Ню Транс Груп “ бил формиран акт. В началото на януари е била връчена покана на шефа да се яви в ДАИ, с цел да даде всички документи на компанията и да му бъде връчен самият акт. По същото време обаче, притежателят и шеф – Румен Рончев, бил в ареста, заяви trafficnews.bg.

Припомняме, че той бе задържан за застрахователна машинация с откраднатия джип – мерцедес GL, благосъстоятелност на Мегз. През лятото на 2018 година тя разгласи „ Кубчето” за откраднато. Джипът обаче бил лизингов и е благосъстоятелност на " Софауто ". По време на следствието криминалистите се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало, че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани Каканашева, обичаният ѝ -Рончев и братовчед ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР