Фирмата е собсвеник на едни от най-успешните и качествени обекти

...
Фирмата е собсвеник на едни от най-успешните и качествени обекти
Коментари Харесай

Utopia Forest привлича служители с нова лоялна програма

Фирмата е собсвеник на едни от най-успешните и качествени обекти в Бургас и района

Комплекс Utopia Forest и в частност компания „ Ворик Груп “ ООД още веднъж се оказаха новатори. Този път от компанията показаха новата си „ лоялна стратегия за чиновници “, която към този момент действа във всички обекти благосъстоятелност на компанията. Лоялната стратегия е направена след няколко месечни разбори за това, какви са най-големите потребности на чиновниците и какво може да се направи, с цел да се усъвършенства тяхното равнище на работливост и витален стандарт.

„ Лоялна стратегия за чиновници е нещо, което е мъчно да се срещне в бизнеси от нашия бранш – ресторантьорство и хотелиерство и сме радостни от обстоятелството, че съумяваме да сме първи в това начинание. За нас чиновниците в нашите търговски обекти постоянно са били от първостепенна значимост и заради тази причина взехме решение, че щом предлагаме лоялна стратегия с доста преференции на нашите клиенти, е редно да създадем и сходна стратегия и за нашите чиновници. Радваме се, че тя се одобри чудесно от всички, които сега работят при нас и сме уверени, че ще бъде по този начин и от новите ни сътрудници, които занапред ще стартират работа при нас “, разясниха от компания „ Ворик Груп “.

Фирмата е собсвеник на едни от най-успешните и качествени обекти в Бургас и района – хотел Utopia Forest, ресторант Utopia Garden, плаж Utopia Beach, както и желания плажен бар Saxa Beach в Бургас.

За идното лято от компанията афишират нови позиции в няколко посоки, които са – рецепционисти, камериерки, бармани, сервитьори, готвачи, водни спасители и джет инструктори.

„ Вече сме в акция по набиране на фрагменти за идния летен сезон и се радваме, че много хора аплайват за работа при нас. Убедени сме, че с новата ни лоялна стратегия за чиновници ще успеем да притеглим вниманието на нови хора при нас, посредством които ще повишим качеството на предлаганите от нас услуги. Нека всеки, които има умения в посочените свободни позиции да не се колебае, а да се свърже с нас “, означават от компанията.

Свободно позиции за лято 2023 са - рецепционисти, камериерки, бармани, сервитьори, готвачи, водни спасители и джет инструктори. Всеки претендент може да се свърже с компания „ Ворик Груп “ на телефон 0877 299 530 или имейл.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР