Фирмата, доставила кетъринга и двете вечери за празненствата на учениците

...
Фирмата, доставила кетъринга и двете вечери за празненствата на учениците
Коментари Харесай

Заведението, където празнували натровените деца: Не е ясно дали е от храната

Фирмата, доставила кетъринга и двете вечери за празненствата на учениците от варненската езикова гимназия " Йоан Екзарх ", е " Сладки изкушения ".

Както " 24 часа " по-рано заяви близо 70 деца се натровиха на коледно празненство в морския град. Деветокласниците от гимназия чествали на 15-и и на 16-и декември в едно и също заведение.

Според личния състав му, обаче, не е ясно дали децата са се натровили от храната. От ресторанта настояват, че от години работят с тази компания и до момента не е имало никакъв проблем.

Хапките, които са сервирани по време на двете вечери, бил с луканка, кашкавал и сирене, шунка, млечен мус, имало е и негърчета. Сервирано е в пластмасови чинийки, пластмасови чаши и пластмасови принадлежности за еднократна приложимост. Те ще изкачат резултатите от взетите проби и на личния състав, и на храната, само че са сигурни, че при тях няма проблем и компанията за кетъринг също е чиста.

Децата сега са добре, назначени са всички инспекции ", сподели за " 24 часа " началникът на РЗИ Варна доктор Дочка Михайлова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР