Фирмата Блу Хилс“ ЕООД, учредена през февруари месец, ще организира

...
Фирмата Блу Хилс“ ЕООД, учредена през февруари месец, ще организира
Коментари Харесай

Найдждъл Кенеди с концерт в Пловдив

Фирмата „ Блу Хилс “ ЕООД, учредена през февруари месец, ще провежда в Пловдив концерт на Найджъл Кенеди. Изявата на известния цигулар и виолист е планувана за 21 септември на сцената на Античния спектакъл.
Общината е отправила покана до сдружението, чийто притежател е Стефан Попов, да подпише контракт за 23 333 лв. без Данък добавена стойност.
Мотивът за директното възлагане на локалната администрация е, че „ Блу Хилс “ е сключил контракт с Найджъл Кенеди на 01.04.2019 година, с който е заел изпълнителя да изнесе този концерт.
В общината било показано копие на контракта на британски език с превод на български. Тъй като по силата му уредникът " Блу Хилс " ЕООД има правото да организира концерта под съответното име с присъединяване на към този момент ангажирания реализатор, то той има извънредно право по смисъла на Закона за публичните поръчки и друго лице не би могло да провежда концерт със същия реализатори под същото мото в гр. Пловдив, се сочи в обявлението.
Община Пловдив е в процедура за избор на компания, която да реализира и фестивала „ Рок конгрес – Музика от вековете “, който също е очакван за септември.
За тогава се възнамеряват два концерта за два дни. Условието е групите, които ще вземат участие във фестивала, до момента да не са идвали в Пловдив и най-малко една от тях да е получавала влиятелна премия Грами или БРИТ. Сумата за задачата е 46 666 лева без Данък добавена стойност.
Първият вид за това събитие е бил за три групи, които да създадат концерти три дни за 70 000 лева без Данък добавена стойност. Покана за присъединяване е била отправена до " Блу Хилс " ЕООД, " БГ 64 " ЕООД и " Класик Стейдж Ентъртейнмънт " ЕООД, само че поръчката е прекъсната поради неполучени предложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР