Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга

...
Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга
Коментари Харесай

Фирма за бързи кредити опрости дълга на самотната бременна жена с 3 деца


Фирма за бързи заеми и частен правосъден реализатор опростиха дълга от над 3200 лева на бременна в осмия месец жена, която има още 3 дребни деца.
31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца - 11-годишно момче и две момиченца на 6 и 4 години. Младата жена неотдавна е била напусната от брачна половинка си, който има израстък, а до месец чака раждането на четвъртата си рожба.
Преди няколко години Ивелина изтеглила 500 лв. заем от компания. Наскоро обаче схванала, че е наказана да заплати над 3200 лв. по заема, а частен правосъден реализатор е запорирал сметките й. Месечният приход на младата жена, която живее чартърен в град Аксаково край Варна, обаче е едвам 200 лв. и изплащането на голямата за нея сума е невероятно.
След като историята на Ивелина става публично притежание, младата жена получава позвъняване от частния правосъден реализатор, който я уведомява, че компанията за бързи заеми й опростява дълга.
В същото време стотици българи, трогнати от историята й, стартират да й пращат неща за бебето, както и дрешки за останалите деца и пари. "Изключително съм признателна. И на правосъдния реализатор и на положителните хора, които ни оказват помощ. Благодаря ви, положителни хора! ", сподели Ивелина, представена от bTV.
Един от донорите - българин, живеещ в Германия, е предложил да обезпечи финансово образованието на децата й. Друг мъж, който е татко на четири деца, пък незабавно отишъл при Ивелина и оставил огромна сума пари.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР