Фирма РИНГ - П ООД е избрана за строител на

...
Фирма РИНГ - П ООД е избрана за строител на
Коментари Харесай

Приятел на Зико ще строи новото училище в двора на Хуманитарната

Фирма " РИНГ - П " ООД е определена за строител на новата постройка на ОУ " Княз Александър I " в двора на Хуманитарната гимназия. Процедурата обаче е обжалвана в Комисия за защита на конкуренцията от участник, чиято ценова оферта не е била отворена, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Офертата на " РИНГ - П " ООД за планиране и строителство на постройката е 7 202 000 лева, при планирана стойност, избрана от общината, 7 223 540.93 лева В цената е включено правене на ПУП-РУП и абстрактен капиталов план за 28 000 лева,  правене на механически и работен план - 104 000 лева, изпълнение на строително-монтажни работи на учебната постройка - 5 390 000 лева, обзавеждане, съоръжение, двор и създаване на спортна зала - 1 680 000 лева

За публичната поръчка се състезаваха " РИНГ - П " ООД, ДЗЗД " Образователна Инфраструктура - Пловдив " с присъединяване на " Аква конструкт груп " ЕООД и " Одесосстрой " ООД, " ВиК Инфраструктура " ЕООД, " ПИРС - Д " ООД, ДЗЗД " ПЛОВДИВ – (Нова образователна постройка на ОУ " Княз Александър I " ) 2022 " с присъединяване на " Енчевгруп "  ЕООД и " Екоинженеринг " ЕООД и  " Алтрам " ЕООД. Единствената отворена ценова оферта е на " РИНГ - П " ООД, защото комисията преди този момент установи пропуски в предложенията на останалите компании. 

На 28 юли е ДЗЗД " Образователна инфраструктура - Пловдив " е подал тъжба в Комисия за защита на конкуренцията против община Пловдив и занапред следва да се прегледа. Това значи, че построяването на новото учебно заведение се забави до момента в който излезе дефинитивно мнение по преписката. 

Избраната компания реализатор е на семейство Бурджиеви. Собственикът на сдружението Тодор в края на 2021 година Веднага по-късно е осъществена смяна на съдружниците и в този момент се ръководи от децата му Крум Бурджиев и Силвина Бурджиев. Покойният предприемач е дълготраен другар на пловдивския кмет Здравко Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР