Фирма, регистрирана за продажба на коли, мотори и мотопеди, спря

...
Фирма, регистрирана за продажба на коли, мотори и мотопеди, спря
Коментари Харесай

Продавач на коли и мотори блокира поръчката за ГКПП Рудозем – Ксанти на стойност 17,4 млн. лв.

Фирма, записана за продажба на коли, мотори и мотопеди, спря поръчката за създаване на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Рудозем – Ксанти.
Прогнозната стойност на обекта е 17,4 млн. лв., само че в този момент той е блокиран от международно незнайното еднолично сдружение " Р и Д Ауто – Строй " на 46-годишния Цанко Михайлов от Дупница.
Справка в Търговския указател сочи, че Михайлов се е сдобил с компанията през март месец предходната година от 34-годишния кюстендилец Радослав Джаджаров. Тя е със 100 лв. капитал.
Дружеството в никакъв случай не е било вписвано в Камарата на строителите, няма никаква строителна биография. А видно от предмета му на активност, няма и желание да строи. Няма нужните машини, уреди и личен състав, с цел да го прави. Няма данни да прави каквото и да е активност.
Въпросният ѝ настоящ притежател Цанко Михайлов не е прочут с нищо. Справката сочи още, че през 2012 година е трансферирал своя компания " Сиси Строй " ЕООД с 2 лева капитал и акциите си от " Стармет 96 " АД през 2010 година.
Поръчката за строителство на Граничен контролно-пропусквателен пункт Рудозем – Ксанти и подходен път до него бе оповестена от регионалния шеф на Смолян през май месец. Тя е от изключително огромен публичен интерес за жителите на Смолянска област, тъй като се чака да съживи бизнеса в обитаемоте места по продължение на второкласния път от Пловдив през Чепеларе, Смолян, Рудозем до гръцкия регионален център Ксанти.
Планираните действия ще бъдат изпълнени по план " Aiming at Improving Cross - Border Accessibility " с акроним " CrossBo " по стратегия ИНТЕРРЕГ V-A " Гърция – България " 2014 – 2020.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР