Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017

...
Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017
Коментари Харесай

Млада фирма ще прави клиповете за българското европредседателство

Фирма, записана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017 година, ще прави клиповете за българското председателство на Европейския съюз.
Министерството на Лиляна Павлова дава 243 000 лева без Данък добавена стойност на „ Ди Индъстри “ ООД на Димитър Гочев и новия притежател на уеб страницата Топновини Милан Зарев.
Дружественият контракт сред едноличната компания на Димитър Гочев „ Гох продъкшънс “ и физическото лице Милан Зарев е подписан на 1 септември. Вписването ѝ е станало на 11 дни по-късно, а през вчерашния ден (13 септември) Министерството за българското председателство на Европейски Съюз тържествено го разгласи за спечелили в публичната поръчка.
Вчера от ведомството оповестиха, че точно „ Ди индъстри “ ще „ сътвори анимирано лого и разработка на образна идентичност; четири триминутни видеа на разнообразни тематики, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и британски език с дълготрайност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е планувано изпълнителят да сътвори и истинска музика за потребностите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а създател и сценарист е Мирон Крумов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР