Фирма Кентавър се налага на българския автомобилен пазар със скорост

...
Фирма Кентавър се налага на българския автомобилен пазар със скорост
Коментари Харесай

"Кентавър" продава коли със скорост достойна за "Гинес"! Цените на автомобилите са опасно изгодни

Фирма " Кентавър " се постанова на българския авто пазар със скорост почтена за Формула 1. Младият екип на компанията обслужва многочислените клиенти бързо и елементарно, като в същото време съумява да им даде способена информация за предлаганите модели.

Само в границите на час клиентът може да си избере автомобил, по-късно да го трансферира на свое име и да потегли в мечтаната посока.

От " Кентавър " оферират и преференциални бартери, а клиентите могат скорострелно да продадат колите си и да ги заменят с нови.

Освен водещите марки " Мерцедес ", БМВ и " Ауди ", от " Кентавър " оферират и страхотни експонати на " Мезерати " и " Инфинити ". Изборът е голям, а цените рисково преференциални.

Ето какво още споделят от " Кентавър ":

Какви коли купуваме ние?

- след 1999 година на произвеждане

- в придвижване
- с ляв волан

- без юридически проблеми (запори, търсения, манипулирани номера на рамата и мотора и др.)

Как се прави оценка автомобил?
Обикновено ни трябват единствено 10-15 минути да огледаме автомобила външно и да създадем дребен тест-драйв. Понякога се постанова по-обстоен оглед с компютърна диагностика и обзор в сервиз – това става на място и за нашата сметка. Огледа е безусловно безвъзмезден за Вас и не ви задължава да ни продавате колата си.

Как става заплащането?
При нотариуса сега на сключване на контракт за покупко-продажба. В брой или по вашата банкова сметка. Цалата уговорена сума незабавно - без месечни вноски, без отсрочвания, без изплащания
Как купуваме колите незабавно без сериозна диагностика и обзор в оторизиран сервиз?
Нашият екип се занимава с коли през целия си живот. Ние сме изкупили и продали няколко хиляди разнообразни коли, в това число извънредни и екзотични. Всеки ден ние купуваме, продаваме, преглеждаме, диагностираме и ремонтираме коли. За 10 минути ще ви кажем съвсем всичко за вашия автомобил: къде е бил удрян и пребоядисван, какъв брой ще издържи съединителя и турбото, от кое място тече масло и антифриз, какъв брой ще ви коства промяна на демпфера или преработване на дюзите. Ние добре познаваме по какъв начин се продават коли в България, дали има търсене на вашия автомобил и какъв брой ще ни коства да го създадем съвършен. На база на тези познания и нашия опит ние вършим оценка и незабавно предлагаме цена за бързо изкупуване на вашия автомобил.

Какво вършим с изкупените коли?
Продаваме. Подготвяме - чистим, мием, пастираме и в случай че се постанова – ремонтираме и боядисваме. И по-късно – продаваме. Или изнасяме отвън страната и там продаваме. При нас колите не се разчастват и не се бракуват – ние не сме автомоморга, а купуваме коли единствено за препродажба.

Защо да изберете нас?
-Ние сме подготвени незабавно да купим Вашия автомобил
-Ние не молим за отсрочвания и изплащания
-Ние постоянно имаме пари
-На нас не ни е нужно време за обсъждане
-Ние не се съветваме с родственици и другари
-Ние не се пазарим с Вас
-Ние не предлагаме да се закара колата към прочут експерт в другия завършек на града
-Ние знаем по какъв начин да оформим документите и безвредно да предадем парите
!!! Трябва да се има поради
Ние изкупуваме коли за препродажба. Целта ни е да продадем колата по-скъпо, в сравнение с сме я купили – ние сме търговци и тряба да изкарваме облага. За това нормално цената на изкупения автомобил е малко по-ниска от неговата пазарна цена. Също по този начин ние поемаме нотариалното прекачване и промяната на собствеността в КАТ и в случай че се постанова, придаваме търговски тип и правим разнообразни поправки по автомобила за наша сметка.

Необходимите документи за нотариално прекачване на автомобил.
Ако притежателят е физическо лице:
-Голям ваучър
-Малък ваучър
-Бележка за заплатен налог с щемпел на общината
-Личната карта на собственника
-Ако колата е фамилна собственност (придобита по време на брака) – наложително наличие на брачен партньор или брачна половинка на притежателя или нотариално заверено пълномощие от него с две заявления от настоящата година
-При продажба през пълномощие – нотариално заверени пълномощие за продажба на автомобил и две заявления за настоящата година

Ако притежателят е юридическо лице (фирма):
-Голям ваучър
-Малък Талон
-Бележка за заплатен налог с щемпел на общината
-Личната карта на шефа
-При продажба през пълномощие - нотариално заверени пълномощие и декларация за настоящата година
-Фактура към нашата компания за уговорената стойност
Ние купуваме коли незабавно. Бързо, елементарно, комфортно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР