Фирма излива бетон директно върху пръстта по пътя за варненското

...
Фирма излива бетон директно върху пръстта по пътя за варненското
Коментари Харесай

Бетон върху пръстта: Ремонт със съмнително качество във Варненска община

Фирма излива бетон непосредствено върху пръстта по пътя за варненското село Каменар с обяснението, че се запълват дупки, алармира гражданин на Варна. Опасенията му са, че парите се хвърлят напразно, тъй като след първия проливен дъжд от настилката няма да остане и диря.

Варна

За да е здрава бетонната настилка, под нея би трябвало да има поставка от трошляк и пясък, споделят експертите. Свидел, който не пожела да застане пред камерата ни, съобщи, че бетонът е излят непосредствено върху пръстта. От Община Варна направиха инспекция.
Тихомир Тимов, Отдел " Инженерна инфраструктура " в Община Варна: Просто това е решение, с което ние възвръщаме банкета на пътя. Това, което сътрудниците от кметство " Младост ", които правят надзор на място по време на строителните действия и компанията споделят, че това, което вършат, е първо да поставят трошляк, след това слагат бетона.
Екипът ни видя, че сред бетоновата настилка и пътното платно има фуга. А това значи, че снегът и минусовите температури не след дълго ще разрушат настилката. От Община Варна обясниха, че ремонтът е част от програмата за рехабилитация на пътищата в града.
Тихомир Тимов, Отдел " Инженерна инфраструктура " в Община Варна: Стойността все още ще ви подведа и не мога да кажа каква е. Контролът се реализира от районните кметства и от инвеститорския надзор.
От общината обявиха, че направеният ремонт има две години гаранция. Екипът ни продължава да следи случая и ще ревизира какъв брой ще издържи бетонната настилка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР